News

O femeie a fost împușcată în piept, în plină stradă, de polițiști – VIDEO

16.06.2020 | 14:52
O femeie a fost impuscata in piept in plina strada de politisti  VIDEO
ADVERTISEMENT

Scene terifiante au fost filmate de un protestatar. O femeie a fost împușcată în piept de polițiști.

Întregul moment a avut loc pe stradă, unde se aflau zeci de oameni.

Întâmplarea a avut loc în S.U.A, în cadrul unei manifestații la care au participat femei, bărbați și copii. Polițiștii au încercat să elibereze strada, însă protestatarii au înaintat fără să le pese de avertizări.

ADVERTISEMENT

O femeie împușcată pe stradă în SUA: Momente dramatice

Autoritățile au lansat fumigene și au folosit arme cu gloanțe oarbe pentru a băga panică în oameni, pentru ca aceștia să plece.

Planul polițiștilor nu a funcționat și a revoltat și mai mult mulțimea. În urma intervenției autorităților, o femeie a fost doborâtă, după ce a fost împușcată în piept.

ADVERTISEMENT

Protestul oamenilor a venit în contextul în care un bărbat de culoare a fost ucis de polițiști. Deși spunea că nu mai poate respira și cerșea ajutorul, cei doi agenți aflați în misiune nu l-au băgat în seamă și bărbatul a decedat.

George Floyd din Minneapolis, ucis de polițiști

În Statele Unite, dar și în multe țări din întreaga lumea s-au desfășurat și încă au loc proteste împotriva violenței și rasismului.

ADVERTISEMENT

O mare parte din manifestații a generat lupte între polițiști și oameni. Protestele continuă mai ales după ce un alt bărbat de culoare a fost omorât tot de polițiști, după ce acesta a încercat să fure un electroșoc de la unul dintre agenți.

George Floyd a fost primul caz intens mediatizat. În urma morții bărbatului, vedete din toată lumea au postat mesaje pe rețelele de socializare.  Mesaje împotriva rasismului și au declarat război celor nu respectă oamenii de culoare.

ADVERTISEMENT

Printre cele mai revoltate staruri sun Rihanna, Beyonce, Kim Kardashian, dar și mulți jucători NBA din State. Moartea lui George Floyd din Minneapolis a provocat proteste în peste 100 de orașe din State, dar și în cele mai importante orașe din Europa.

Șeful Poliției din Minneapolis susține că George Floyd era o persoană cu un cazier murdar, cu un istoric plin de violență.

Fiica lui Floyd, acționar la Disney

Barbara Streisand a ajutat-o pe fiica lui George Floyd să devină acționar cu acte în regulă la Disney. Gianna Floyd a postat pe contul de Instagram o imagine în care apare cu certificatul de acționar.

Imaginea este însoțită de mesajul de mulțumire pentru artistă.

 

View this post on Instagram

 

Thank You @barbrastreisand for my package, I am now a Disney Stockholder thanks to you ???

A post shared by GIGI FLOYD (@giannapinkfloyd_) on

De asemenea, micuța a primit numeroase donații, în special de la vedete. Kanye West chiar a realizat o strângere de fonduri pentru ca fiica lui George Floyd să aibă parte de o educație bună.

Texas Southern University i-a oferit cadou o bursă, în cazul în care își dorește să urmeze cursuri universitare.

ADVERTISEMENT
Tags: