O femeie a fost încătușată după ce a atacat cadrele medicale. „A sărit peste scaun”

Flaviu Popa   
în HotNews
02/03/2021, 22:47
O femeie a fost încătușată după ce a atacat cadrele medicale. „A sărit peste scaun”
O femeie a fost dusă la psihiatrie cu Poliția

O femeie a fost încătușată după ce a atacat cadrele medicale, pe fondul unor probleme psihice și a lipsei unei medicamentații corespunzătoare.

Femeia nu și-a mai luat medicamentele și a fost internată forțat de cadrele medicale din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță (SJA).

A fost nevoie de ajutorul polițiștilor pentru a o transporta pe femeie la spital, în localitatea Tudora.

O femeie bolnavă psihic a ajuns la spital cu ajutorul Poliției

Oamenii legii au fost alertați de mama femeii care sunase la 112 pentru a se plânge că femeia în vârstă de 39 de ani a devenit violentă fizic și verbal și își amenința rudele.

Femeia e diagnosticată cu mai multe afecțiuni psihice, pentru care are prescris un tratament pe care nu îl urmează.

La fața locului a ajuns o ambulațnă cu asistent, însă a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru că femeia devenise și mai agresivă, conform monitorulbt.ro.

Nici când a fost încătușată, femeia nu s-a liniștit. „Încătuşată fiind, şi cu centura pusă, a sărit peste scaun să ne atace pe mine şi pe coleg. Punea mâinile intenţionat în noroi, apoi sărea să ne murdărească”, a povestit un asistent medical din cadrul SJA, conform sursei citate.

A ajuns în cele din urmă la psihiatrie, escortată de oamenii legii. „Poliţiştii au acordat sprijin cadrelor medicale pentru internarea femeii. Aceasta nu a fost sancţionată contravenţional, internarea făcându-se spre binele ei, pentru a nu-şi face singură rău, sau celor din jur”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Închide ×