News

O femeie a fost mâncată de un șarpe lung de 6 metri. Era mama a 4 copii și fusese dată dispărută de câteva zile

Caz șocant, o femeie a fost mâncată de un șarpe lung de 6 metri. Soțul acesteia este cel care a fost descoperirea macabră.
11.06.2024 | 09:36
O femeie a fost mancata de un sarpe lung de 6 metri Era mama a 4 copii si fusese data disparuta de cateva zile
O femeie a fost mâncată de un șarpe lung de 6 metri. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O femeie dată dispărută de câteva zile a fost mâncată de un șarpe lung de 6 metri. Avea patru copii, iar cel care făcut descoperirea macabră este chiar soțul ei, care a căutat-o fără încetare în tot acest timp.

Femeie de 45 de ani, mâncată de un șarpe lung de 6 metri

Incidentul șocant a avut loc în Indonezia, Kalempang, aici unde Farida, femeia de 45 de ani, a plecat, joi, spre o piață din provincia Sulawesi pentru a vinde mâncare. Însă, mama celor patru copii nu a ajuns la destinație.

ADVERTISEMENT

A fost dată dispărută de soțul ei, văzând că femeia nu revine acasă. Totodată, bărbatul a căutat-o fără încetare, iar după câteva zile i-a găsit lucrurile în pădure, arată The Independent. A fost șocat să vadă un piton de 6 metri în apropiere, care avea burta extrem de mare.

Soțul Faridei a bănuit să șarpele uriaș i-a înghițit soția, așa că a cerut ajutorul oamenilor și autorităților pentru a-l prinde. Au reușit să ducă planul la final și au tăiat burta șarpelui, însă femeia a fost găsită moartă.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, pitonul a prins-o de picior și s-a încolăcit în jurul ei. Femeia nu a avut nicio șansă, fiind sufocată și înghițită de șarpe. „Sătenii și soțul victimei au văzut un piton cu o burtă mare.

Oamenii l-au ajutat apoi să prindă pitonul. Cadavrul soției sale a fost găsit în stomacul șarpelui”, a declarat Suardi Rosi, șeful satului Kalempang, citat de Daily Mail, privind această tragedie.

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna voi regreta că mi-am lăsat soția să iasă singură”

Trupul femeii a fost dus în casa familiei înainte de a fi înmormântată. Soțul ei este șocat și regretă că a lăsat-o să plece singură. „Întotdeauna voi regreta că mi-am lăsat soția să iasă singură”, a spus acesta.

Astfel de incidente au mai avut loc în Indonezia. De exemplu, în urmă cu doi ani, o femeie din provincia Jambi a fost înghițită de un piton, în timp ce aduna cauciuc de pe o plantație. A fost găsită fără viață, câteva zile mai târziu, în burta șarpelui.

ADVERTISEMENT

În 2023, un fermier din districtul Tinanggea din sud-estul Sulawesi a fost sufocat de o reptilă. Localnicii l-au găsit și au reușit să ucidă pitonul în timp ce încerca să-l înghită pe bărbat, arată sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: