Life

O femeie a găsit o adevărată comoară în pădure. Ce se ascundea într-un hambar vechi

O tânără a plecat în pădure la sugestia unei prietene și a dat peste o adevărată comoară. Nu i-a venit să creadă peste ce a dat.
25.05.2024 | 18:15
O femeie a gasit o adevarata comoara in padure Ce se ascundea intrun hambar vechi
O tânără a dat peste o comoară în pădure. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tânără exploratoare a mers în pădure după ce a auzit un zvon și nu a regretat. A dat peste o adevărată comoară ascunsă într-un hambar vechi. Nimeni nu bănuia ce este în spatele ușilor.

O tânără a dat peste o comoară ascunsă în pădure

Tânăra Ashley Urbex, din Milton Keynes, Marea Britanie este pasionată de locurile abandonate. Astfel că, după ce auzit de la o prietenă un zvon, a plecat să exploreze o pădure din Nottinghamshire.

ADVERTISEMENT

Acolo a dat peste un hambar vechi și dărăpănat, dar care ascundea o adevărată comoară. Când a deschis ușile, a dat cu ochii de mai bine de 50 de mașini de epocă, unele dintre ele fiind mărci cunoscute, precum Mercedes, Ford și Riley One-Point-Five.

Tinerei nu i-a venit să creadă, ținând cont că sunt oameni care investesc sume uriașe în astfel de automobile, pe care le recondiționează, le prețuiesc și le îngrijesc ca pe niște adevărați copii.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă în hambarul din pădure era o comoară, multe dintre mașini s-au degradat din cauza timpului și a condițiilor în care au fost ținute. Ele au fost afectate de rugină și lovite de grinzile de lemn care s-au prăbușit din acoperiș.

Imaginile cu locul au devenit virale

Ashley Urbex a fost uimită să vadă automobile extrem de rare în pădure. Riley One-Point-Five, MG MGA, Triumph GT6 mk3, Austin 8, Hillman Hunter, Vanden Plas, Mercedes 220, un Austin Morris Mini, Daimler, Rover 2300 sunt doar câteva din cele pe care le-a observat.

ADVERTISEMENT

Tânăra le-a fotografiat și a publicat imaginile pe Facebook. Ea a mărturisit că a petrecut ore întregi printre mașinile de epocă, admirându-le frumusețea și bucurându-se de ceea ce a descoperit.

De asemenea, pe TikTok a distribuit clipul video din momentul în care a dat peste această comoară ascunsă din pădure. Postarea sa a ajuns virală pe platformă și a strâns mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT

„Foarte tare, dar e o rușine că sunt blocate acolo”, „Cum este asta posibil?”, „Asta este așa de trist că o să plâng. Mașinile astea au nevoie de restaurare”, „Ce pierdere”, sunt doar o parte dintre părerile oamenilor care au văzut imaginile.

ADVERTISEMENT