O femeie a ieșit pe aripa avionului pentru „o gură de aer proaspăt”. Video nerecomandat celor slabi de inimă

Alexandru Năstase   
în HotNews
03/09/2020, 07:55
O femeie a ieșit pe aripa avionului pentru „o gură de aer proaspăt”. Video nerecomandat celor slabi de inimă GALERIE FOTO
Femeia s-a plimbat pe aripa avionului. Sursa foto - captură youtube

O femeie a ieșit pe aripa avionului pentru „o gură de aer proaspăt”. Cel puțin așa a motivat aceasta. Nu s-a terminat prea bine „expediția”.

Ucraineanca a primit o nterdicție serioasă de a mai zbura cu o linie aeriană din această țară. Asta după ce a folosit ieșirea de urgență a unui avion aflat pe pistă.

Culmea, aparatul de zbor tocmai ce aterizase și pasagerii așteptau să fie debarcați. Cum procesul durează câteva minute, nimic nu anunța gestul femeii.

A ieșit să se plimbe pe aripa vionului

La un moment dat, ucraineanca s-a îndreptat către ușa de urgență pe care a deschis-o fără nici o reținere și a început să se plimbe pe aripă.

Rămași pur și simplu mască, însoțitorii de zbor chemat-o înapoi în avion după câteva momente de uluială. Aceștia nu au ezitat și au sunat la poliție.

Fără nici cea mai mică urmă de regret, femeia le-a mărturisit senin agenților că a recurs la acest gest fiindcă îi era prea cald.

Mai mult de atât, conform spuselor acesteia, voia neapărat să ia, „o gură de aer proaspăt” și nu a mai avut răbdare să aștepte debarcarea.

„Am rămas toți fără cuvinte. Inițial am crezut că s-a întâmplat ceva, că este o problemă cu avionul, mai ales că noi, cei din spatele avionului nu am văzut-o când a ieșit pe aripă.

Abia când însoțitorii de zbor au început să o cheme înăuntru am înțeles ce se petrecea”, a spus un alt pasager al avionului.

 

 

Închide ×