News

O femeie a luat-o razna în timpul unui zbor. Era convinsă că în avion se află o persoană care ”nu e reală”

O femeie a luat-o razna în timp ce se afla în avion, fiind convinsă că în aeronavă se află o persoană ”care nu e reală”, probabil o fantomă.
05.07.2023 | 23:09
O femeie a luato razna in timpul unui zbor Era convinsa ca in avion se afla o persoana care nu e reala
O femeie a luat-o razna în timpul unui zbor. Foto: Tik Tok
ADVERTISEMENT

În consecință, femeia a cerut isteric să coboare din avion, în timp ce oamenii din jur se abțineau cu greu să nu râdă. Individa a fost filmată și videoclipul a ajuns viral pe Tik Tok. În imagini se vede cum femeia țipă și anunță că vrea să coboare cu orice preț, pentru că în avion există un călător care nu e real.

O femeie a luat-o razna în timpul unui zbor

”Vă spun eu, vă spun eu, la naiba, este un motiv pentru care mă dau naibii jos. Puteți să credeți sau nu. Nu îmi pasă. Dar vă spun eu acum că acea persoană din spate nu este reală”, s-a plâns femeia. O parte dintre pasageri s-au întors să vadă fantoma, însă misterul s-a adâncit și mai mult, conform Pro TV.

ADVERTISEMENT

”Și puteți să rămâneți în acest avion și să muriți cu ei sau nu. Eu nu o să o fac”, a completat femeia. Amuzat, un pasager a salutat-o din mers pe femeie. ”Pa!”, se aude pe fundal, în timp ce individa pare să părăsească avionul. Conform The Independent, zborul a fost întârziat cu trei ore din cauza acestui incident, iar femeia nu a fost arestată, ci a fost lăsată să coboare din avion.

https://www.tiktok.com/@dailymail/video/7251869224312818987?embed_source=121352282%2C121351166%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_share&refer=embed&referer_url=stirileprotv.ro%2Fdivers%2Fo-femeie-a-inceput-sa-tipe-intr-un-avion-ca-vrea-sa-coboare-spunand-ca-unul-dintre-pasageri-nu-este-real-video.html&referer_video_id=7251869224312818987

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat, internauții au comentat destul de cinic situația. ”Întrebarea mea e: cum și-au păstrat toți fețele serioase?”, ”Vreau să văd despre cine vorbește”, sunt doar două dintre comentarii. Alți internauți au fost de părere că femeia era intoxicată, fie cu alcool fie cu alt tip de substanțe interzise.

Cazul seamănă izbitor de mult cu cel al unei tinere care a trăit sperietura vieții în timp ce se îmbarca în avion. Femeia de 23 de ani călătorea singură din Abu Dhabi spre Manchester și a povestit că a primit un mesaj de la un străin care o urmărea foarte atent.

ADVERTISEMENT

Femeia a mărturisit că după ce a primit mesajul și l-a citit i-a fost teamă să se mai urce în avion. De fapt, cel care i-a trimis mesajul era un angajat al companiei aeriene care încerca să îi facă avansuri tinerei. I-a dat inclusiv un mesaj că știe că urmează să se urce în avion, moment în care fata a suferit un atac de panică.

“Așteptam la coadă pentru îmbarcarea în avion. Am vorbit cu unul dintre managerii de la sol pentru a verifica dacă nu era un membru al echipajului care urma să fie în zborul meu. Eram nervoasă că ar fi putut fi în avion. Mi-au spus că nu era nimeni în zbor, dar că dacă voiam să fac o plângere oficială, trebuia să fiu coborâtă din zbor”, s-a plâns tânăra.

ADVERTISEMENT

Ancheta a demonstrat în cele din urmă că bărbatul respectiv intrase în sistemul companiei aeriene pentru a afla numărul de telefon al tinerei, pe care încerca să o abordeze. Pentru gestul său bărbatul și-a pierdut locul de muncă. Femeia a declarat că niciodată nu va mai alege să zboare cu Etihad Airways, dar și că se teme de acum înainte să călătorească singură.

Conform protocolului, angajații companiei aeriene nu aveau dreptul să ia legătura cu pasagera, mai ales că au fost încălcate mai multe reguli referitoare la intimitate și la confidențialitatea datelor personale. Scandalul le-a căzut foarte prost celor de la Etihad Airways, menționează presa din UK.

ADVERTISEMENT
Tags: