Life

O femeie a luat un pui de pisică în casă, dar animalul era, de fapt, altceva. Ce șoc a trăit

O doamnă a băgat în locuință un pui de pisică găsit pe drum, însă în realitate era altă felină. Prin ce sperietură a trecut.
05.03.2023 | 15:41
O femeie a luat un pui de pisica in casa dar animalul era de fapt altceva Ce soc a trait
O doamnă a băgat în locuință un pui de pisică găsit pe drum, însă în realitate era altă felină. Prin ce sperietură a trecut. Sursa foto: Instagram Jill Hicks. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie a luat un pui de pisică în casă, dar animalul era, de fapt, altceva. Ce șoc a trăit după ce l-a hrănit și l-a îngrijit cât de bine a putut o perioadă bună. Marea iubitoare de animale a povestit întreaga pățanie în social media.

O doamnă a băgat în locuință un pui de pisică găsit pe drum, însă în realitate era altă felină. Prin ce sperietură a trecut

Jill Hicks este o doamnă care a băgat în locuință un pui de pisică pe care l-a găsit pe marginea unui drum aglomerat din Tennessee. I s-a făcut milă de ghemul de blană și nu a ezitat să-l ia în mașină și să-l ducă în propria locuință.

ADVERTISEMENT

Ulterior, femeia din Statele Unite ale Americii le-a povestit vecinilor cum a salvat animalul părăsit. Mai târziu, avea să treacă printr-un șoc uriaș pentru că a descoperit că pisicuța era, în realitate, un pui de râs.

„Am tras pe dreapta, am coborât din mașină și l-am luat. A alergat puțin, dar nu atât de rapid și nici n-a ajuns departe. M-am apropiat, am luat animalul în brațe și l-am pus în mașină cu mine.

ADVERTISEMENT

S-a urcat peste tot pe mine. Am mers acasă pentru cină, i-am dat să mănânce, i-am făcut o baie, am luat animalul în pat cu mine și am decis că nu este o pisică, ci un râs”, a spus femeia pentru the-sun.com.

Ce decizie a luat femeia din SUA legat de presupusa pisică

„Chiar dacă am crezut că este o pisicuță, dacă aș fi știut că este o pisică, în acea zonă mică și în acea zonă cu trafic intens, tot aș fi făcut același lucru”, a mai spus femeia despre animalul care a primit numele Arwen.

ADVERTISEMENT

Jill Hicks s-a documentat cu privire la presupusa pisică și a aflat mai multe informații despre râsul pe care l-a salvat de pe marginea drumului. Planurile sale s-au schimbat când a realizat cât de periculos poate fi animalul sălbatic.

A luat o decizie importantă în privința felinei și a solicitat ajutor din partea unei asociații americane ce se ocupă cu protejarea speciilor sălbatice. Râsul a fost preluat în cele din urmă și a fost dus într-o rezervație.

ADVERTISEMENT

În luna martie a acestui an aceasta a dezvăluit că va fi eliberat în natură, în mediul său natural. Zootehnicienii susțin că râsul devine mai mare decât o pisică și este mult mai agresiv și periculos, mai ales la maturitate.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink