Life

O femeie a mers în cimitire pentru a găsi un nume pentru fetița ei. Ce a ales de pe o piatră funerară

O femeie a mers în cimitire pentru a găsi un nume pentru fetița ei. De ce a procedat așa? Cum explică fapta nemaiîntâlnită?
20.06.2024 | 20:30
O femeie a mers in cimitire pentru a gasi un nume pentru fetita ei Ce a ales de pe o piatra funerara
Ce spune femeia despre gestul ei. Sursa foto: People
ADVERTISEMENT

Gest ieșit din comun al unei femei însărcinate. S-a dus prin cimitre pentru a găsi un nume pentru fetița pe care urmează să o aducă pe lume. Fapta sa a devenit virală în mediul online. Puțini s-ar fi așteptat la așa ceva.

Femeia a ales un nume de pe o piatră funerară. Ce explicație are

Toate mamele își doresc nume cât mai frumoase pentru copii. Sunt atât de multe variante din care pot alege și, totuși, atât de dificil. Sursele lor de inspirație pot fi ceilalți copii, cărțile, actorii din filme, nume ale sfinților sau ale personajelor istorice, dar nicidecum un cimitir.

ADVERTISEMENT

Pare greu de crezut, dar Haley Hodge, originară din Statele Unite ale Americii, mai exact din Carolina de Nord, a devenit virală în mediul online, în luna mai, și s-a ales cu multe critici, după ce s-a filmat într-un cimitir, ca să-și aleagă un nume pentru bebeluș.

Haley Hodge a primit, însă, și felicitări pentru ideea sa inedită. În cele din urmă, după mai multe căutări, a luat decizia ca fiica sa să se numească Salem, nume descoperit pe piatra funerară a unui veteran de război.

ADVERTISEMENT

Salem este un nume simbolic. Se referă la o persoană calmă, înțelegătoare și împlinită, a explicat Haley, care mai are acasă încă trei copii. Întrebată dacă nu se teme de ceva rău prin gestul ei, Haley a negat cu vehemență.

Haley Hodge: ”Au fost oameni care au trăit vieți bune cred”

Haley Hodge s-a gândit că prin fapta sa deosebită va merge într-un loc unde se află bunicii și prietenii lor cei mai buni. De asemenea, consideră că oamenii din cimitir au fost cândva ființe, care au făcut fapte bune.

ADVERTISEMENT

„M-am gândit doar că merg într-un loc unde sunt bunici și prietenii lor cei mai buni, oameni iubiți. Nu îl văd ca pe un loc rău. Au fost oameni care au trăit vieți bune cred și au fost oameni buni.

Cât despre nume, preferatul meu a fost Salem, pe care l-am găsit pe o piatră funerară. Preferatul soțului meu a fost Sailer, pe care l-am găsit tot într-un cimitir,”, a explicat Haley pentru people.com

ADVERTISEMENT

Haley Hodge s-a mai declarat foarte mulțumită de alegerea sa, mai ales că Salem are legătură și cu apa. Este un afluent al râului Delaware. Totodată, toată familia sa are nume de apă, ceeea ce crede ea că aduce bunăstare în casă.

ADVERTISEMENT