News

O femeie a murit după ce s-a aruncat de pe un pod, cu copilașul de un an și jumătate în brațe, în Italia

21.02.2021 | 10:21
O femeie a murit dupa ce sa aruncat de pe un pod cu copilasul de un an si jumatate in brate in Italia
ADVERTISEMENT

O femeie în vârstă de 31 de ani s-a aruncat de pe un pod înalt de 15 metri ținând în brațe un copil de un an și jumătate. Mama a fost găsită moartă, în timp ce copilul se luptă pentru viața sa într-un spital din nordul Italiei. 

Incidentul neplăcut s-a petrecut sâmbătă seara, 20 februarie, pe podul Vidor, în Treviso. Potrivit Corriere della Sera, femeia a fost găsită de carabinieri pe malul râului Piave, acolo unde au depistat mașina goală și abandonată.

ADVERTISEMENT

Copilul în vârstă de un an și jumătate a supraviețuit căderii în gol, însă este în stare foarte gravă la spital. Cadrele medicale au declarat că minorul, care a fost internat la spitalul din Treviso, este în stare critică, șansele de supraviețuire fiind destul de mici.

O femeie s-a aruncat de pe un pod. Avea un copil de un an și jumătate în brațe

Primele date din ancheta deschisă de oamenii legii arată că femeia a părăsit locuința în jurul orei 20:00, la scurt timp fiind declanșată alarma asupra dispariției sale. Din păcate, carabinierii nu au mai putut face nimic pentru mamă, care a fost găsită fără suflare.

ADVERTISEMENT

Momentan nu se cunoaște motivul pentru care femeia a recurs la acest gest necugetat, însă unele ziare locale scriu că aceasta era cunoscută ca având probleme de ordin psihic.

Conform unor informații inițiale din cadrul anchetei, mama din Italia suferea de o formă de depresie și, din acest motiv era tratată la un centru specializat.

ADVERTISEMENT

Copilul în vârstă de un an și jumătate a fost găsit cu fracturi grave pe tot corpul, medicii făcând tot posibilul pentru a-i salva viața.

Tragedia s-a produs la mai puțin de 30 de kilometri de Castello di Godego, un alt oraș din provincia Treviso, unde în aceeași zi a avut loc o tragedie similară.

ADVERTISEMENT

Este vorba de un tată care și-a ucis băiețelul în vârstă de numai doi ani. La scurt timp după ce a comis crima bărbatul și-a luat viața.

ADVERTISEMENT