News

O femeie a murit după ce un copac a căzut peste mașina în care se afla alături de familie

04.02.2021 | 15:22
O femeie a murit dupa ce un copac a cazut peste masina in care se afla alaturi de familie
ADVERTISEMENT

O femeie a murit după ce un copac s-a prăbușit peste autoturismul în care se afla alături de soț și de cei doi copii. Accidentul a avut loc în această după-amiază, pe raza localității Iacobeni din județul Suceava.

Potrivit martorilor, mașina se afla în mers în momentul în care arborele a căzut. Bărbatul și cei doi copii au reușit să iasă singuri dintre fiarele distorsionate, dar femeia a rămas încarcerată.

ADVERTISEMENT

Pompierii militari au intervenit pentru eliberarea femeii, aceasta fiind inconștientă. Potrivit Bucovinamedia, persoana încarcerată a fost declarată decedată.

O femeie a murit după ce un copac a căzut peste mașina în care se afla alături de familie

Copac căzut pe carosabil în județul Suceava
Copac căzut pe carosabil în județul Suceava
Sursa foto: Bucovinamedia

La volanul mașinii se afla soțul femeii, iar familia se deplasa spre Vatra Dornei. Conducătorul autoturismului are 44 de ani și este din București.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți de 44 și 43 de ani erau în concediu, dar pe DN17, pe raza localității Iacobeni, la Km 153+650 metri, un copac de pe versantul din partea stângă a direcției de mers s-a rupt și s-a prăbușit peste mașina în care se aflau alături de cei doi copii.

Atât minorii, cât și tatăl acestora au reușit să iasă singuri din autoturism. Femeia, însă, a rămas blocată și în stare de inconștiență, fiind grav rănită.

ADVERTISEMENT

După ce au reușit să o scoată din mașină, salvatorii i-au aplicat măsuri de resuscitare, dar acestea nu au avut rezultat, scrie sursa citată anterior. Un echipaj SMURD verifică starea de sănătate a celorlați trei ocupanți ai autoturismului.

Un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă a fost deschis de polițiștii suceveni. Traficul este oprit în zonă, pentru măsurători.

ADVERTISEMENT

Administrația Națională de Meteorologie a lansat un avertisment de cod portocaliu de vânt puternic, care include și județul Suceava. Potrivit meteorologilor, vântul va bate în rafale ce pot să depășească 120 – 130 km/h. Avertizarea este valabilă de la ora 12:00 până la ora 21:00 în ziua de 4 februarie.

Tot în Bucovina a mai avut loc un astfel de incident astăzi, nu foarte departe de primul. Doi arbori s-au prăbușit peste o gospodărie din Gura Humorului. Din fericire, de această dată, daunele au fost doar materiale, reprezentate de ruperea firelor rețelei de electricitate afectarea gardului și a fațadei casei, scrie sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT