News

O femeie a murit, iar un bărbat este în stare gravă, după un grav accident rutier produs în Suceava

O femeie a murit, iar un bărbat este în stare gravă, după un grav accident rutier care a avut loc miercuri seară în județul Suceava.
15.03.2023 | 23:13
O femeie a murit iar un barbat este in stare grava dupa un grav accident rutier produs in Suceava
Accident grav în Suceava. O femeie a murit după o coliziune violentă între două mașini. Sursa foto: suceavalive.ro
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a petrecut miercuri seară în nordul țării. În jurul orei 19.00, pe DN 2H, în zona localității Slobozia Sucevei, la intrarea în orașul Milișăuți dinspre Suceava, două mașini au intrat în coliziune.

Accident grav în Suceava. O femeie a murit după o coliziune violentă între două mașini

Din datele oferite de ISU Suceava, aflăm că cele două mașini s-au ciocnit extrem de violent. Ambii șoferi au rămas încarcerați. Un bărbat în vârstă de 57 de ani, conștient dar cu multiple leziuni, a fost extras din autoturism și predat unei ambulanțe trimise la fața locului.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a fost scoasă dintre fiare și a doua persoană implicată în accidentul rutier. E vorba de o femeie. Din păcate, aceasta prezenta răni extrem de grave și nu a mai putut fi salvată, fiind declarat decesul, informează News Bucovina.

La locul accidentului au fost mobilizați pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți. Au venit însoțiți de o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2. În sprijin au mai venit și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

ADVERTISEMENT

Accident grav și în Neamț. Mai mulți răniți după coliziunea a două mașini și a unei căruțe

Tot în Moldova, dar în Neamț, un alt eveniment rutier grav a fost consemnat miercuri după-amiază. În jurul orei 16.00, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident în localitatea Nechit din comuna Borlești.

În acest eveniment au fost implicate două mașini și o căruță. În cele două vehicule se aflau cinci persoane iar în atelajul hipo două persoane. Două femei, în vârstă de 54 și 59 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț.

ADVERTISEMENT

”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, de 59 ani, din județul Bacău, conducea un autoturism, pe sectorul de drum anterior menționat, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire.

A intrat astfel în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 35 de ani, din Borlești, care ar fi fost proiectat într-un atelaj hipo, condus de un bărbat de 45 de ani, din Borlești”, anunță centrul InfoTrafic al Poliției Române.

ADVERTISEMENT

În urma acestui accident, toți cei implicați în trafic au fost testați cu aparatul etilotest. A rezultat o concentrație de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul conducătorului căruței.

ADVERTISEMENT