Life

O femeie a murit subit după ce s-a dus la culcare. Ce i-a spus soțului ei cu doar câteva minute înainte

Caz șocant în Marea Britanie. O femeie a murit subit după ce s-a dus la culcare. Soțul ei a făcut descoperirea șocantă nu își explică cele întâmplate.
05.02.2023 | 17:11
O femeie a murit subit dupa ce sa dus la culcare Ce ia spus sotului ei cu doar cateva minute inainte
O femeie de doar 41 de ani a murit subit după ce s-a dus la culcare. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O mamă a doi copii a murit subit după ce s-a dus la culcare plângându-se că o doare umărul, a dezvăluit soțul ei vizibil distrus de cele întâmplate.

O femeie de doar 41 de ani a murit subit după ce s-a dus la culcare

Este vorba despre Clare Duffy, în vârstă de 41 de ani. Femeia i-a spus soțului ei, Richard, că nu se simțea bine și s-a întors în pat.

ADVERTISEMENT

Ea spera că un duș fierbinte și un somn mai lung o vor ajuta, însă ce a urmat apoi a fost șocant pentru întreaga familie.

Femeia s-a întins în pat și l-a rugat pe partenerul Richard să o trezească dacă a dormit prea mult, însă, din păcate, când acesta s-a întors să o verifice, Clare nu mai răspundea.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a sunat la ambulanță, însă a fost mult prea târziu pentru ea, Claire fiind declarată decedată la data de 8 ianuarie.

Într-un interviu acordat pentru Manchester Evening News, la aproape o lună de la tragedie, bărbatul povestește ce a simțit în acele momente.

ADVERTISEMENT

“Am fugit în dormitorul fiicei mele și am sunat direct la serviciile de urgență. Nu mi se pare real, dar totul pare ca și cum ar fi fost în ceață. A trecut atât de repede”, a spus acesta.

Care a fost, de fapt, cauza morții femeii

În casă se mai aflau și cei doi copii ai cuplului, Harry, 16 ani, și Alice, 15 ani. În ceea ce privește cauza morții lui Clare Duffy, la autopsie s-a dovedit că femeia a murit din cauza unei embolii pulmonare.

ADVERTISEMENT

Ce este, de fapt, această boală? O embolie pulmonară apare atunci când un cheag de sânge rămâne blocată într-o arteră din plămâni. Acesta blochează fluxul de sânge și poate pune viața în pericol dacă nu este tratat rapid.

Simptomele unei embolii pulmonare includ dureri toracice ascuțite sau înjunghiate care încep brusc sau apar treptat. Dificultatea respirației, tusea cu sânge și senzația de leșin sau amețeală sunt, de asemenea, semne comune.

Trebuie menționat faptul că decesul lui Clare nu este singura tragedie care a lovit familia în ultima vreme. Cu doar trei săptămâni înainte de moartea ei, mama lui Clare, Catherine, a murit și ea subit pe 19 decembrie, iar Clare era devastată în momentul în care s-a stins și ea din viață.

Mama lui Clare Duffy murise cu puțin timp înainte

Soțul ei povestește că moartea lui Catherine este investigată în continuare, însă pentru soția sa, șocul a fost unul puternic, având în vedere că cele două petreceau destul de mult timp împreună.

“A fost un mare șoc. Nu se simțea bine de ceva vreme și lua multe analgezice. Clare petrecea mult timp cu mama ei, trebuia să treacă pe lângă casa ei pentru a ajunge la serviciu, așa că o vedea zilnic”, a mai povestit bărbatul pentru sursa citată.

Referitor la cei doi copii, bărbatul spune că Harry și Alice încă se luptă să se obișnuiască cu moartea mamei lor. “Fiul meu este încă închis în el. A fost mai rău pentru fiica mea”, a mai spus el, pentru Manchester Evening News. 

Richard susține că dormitorul fiicei sale era lângă camera unde mama sa și-a dat ultima suflare, iar aceasta a auzit tot ceea ce spuneau paramedicii, așa că momentul a fost unul cu mult mai dureros.

“În timp ce vorbeam la telefon cu paramedicii, dormitorul ei era chiar alături. Ea a auzit tot ce se întâmpla”, a mai povestit bărbatul, adăugând că la început de an, familia a trebuit să se obișnuiască fără două persoane extrem de importante.

ADVERTISEMENT