ADVERTISEMENT
News

O femeie a născut în ambulanță! O asistentă și ambulanțierul au fost decisivi: „Ne practicăm cu drag meseria”

Autor: Flaviu Popa | 22.04.2020 | 19:43
O femeie a născut în ambulanță! O asistentă și ambulanțierul au fost decisivi: „Ne practicăm cu drag meseria”
O asistentă de pe ambulanță a ajutat o femeie să nască. Foto: Facebook

O femeie a născut în ambulanță în Noaptea de Înviere, cu sprijinul asistentei și al ambulanțierului, în localitatea Câmpia Turzii, județul Cluj.

ADVERTISEMENT

O femeie din Cluj a născut pe ambulanță

Eroii de ocazie sunt Andrei Popa și colega sa, Tania Drevar. Asistenta a publicat un mesaj emoționant pe Facebook în care a rememorat cele întâmplate.

Naștere în Ambulanță.🚑🚑🚑. Ne practicăm cu drag meseria!🥰. În noaptea învierii Domnului Nostru Iisus Hristos, la ora 00:01, a venit pe lume un îngeraș de sex masculin! Am asistat o asfel de naștere cu succes !E foarte foarte greu! Dar și satisfacția pe măsura când vezi că nou născutul respiră și e ok!

ADVERTISEMENT

Și…să nu uităm…contează enorm…ambulanțierul…! Pentru că ai nevoie de ajutor…! Cu 2 mâini nu le poți face pe toate! Cu 4 mâini…vorbești altfel! Mulțumesc colegului care a lucrat în această seara cu mine, Andrei Popa.

Cu prilejul sărbătorilor pascale vă doresc să aveți sărbători binecuvântate alături de cei dragi, pline de fericire și sănătate !! Paște fericit ! Hristos a Înviat !! 🌷🐣

ADVERTISEMENT

Va mulțumim cu mult respect și mare drag pentru mesajele frumoase lăsate pe pagina de Facebok! SLAVĂ CELUI DE SUS!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Vă îmbrățișez cu drag🤗. Sărbători fericite!🙏🏻🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🌿”, a scris femeia, conform turdanews.ro.

La 300 de kilometri depărtare, în localitatea suceveană Siminicea, trei pompieri au fost, la rândul lor, moașe de ocazie pentru un micuț care nu a mai avut răbdare să ajungă la spital.

ADVERTISEMENT

Colegii noștri, Tudor, Lucian și Ciprian au acordat primul ajutor și îngrijirile necesare unei femei aflată în momentul nașterii, apoi au predat mama și bebelușul echipajului de pe ambulanța venită în sprijin.

Băiețelul este perfect sănătos și a fost transportat la spitalul din Fălticeni!”, scriau cei de la ISU Suceava în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!