News

O femeie a născut în ambulanță! O asistentă și ambulanțierul au fost decisivi: „Ne practicăm cu drag meseria”

22.04.2020 | 19:43
O femeie a nascut in ambulanta O asistenta si ambulantierul au fost decisivi Ne practicam cu drag meseria
ADVERTISEMENT

O femeie a născut în ambulanță în Noaptea de Înviere, cu sprijinul asistentei și al ambulanțierului, în localitatea Câmpia Turzii, județul Cluj.

O femeie din Cluj a născut pe ambulanță

Eroii de ocazie sunt Andrei Popa și colega sa, Tania Drevar. Asistenta a publicat un mesaj emoționant pe Facebook în care a rememorat cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Naștere în Ambulanță.???. Ne practicăm cu drag meseria!?. În noaptea învierii Domnului Nostru Iisus Hristos, la ora 00:01, a venit pe lume un îngeraș de sex masculin! Am asistat o asfel de naștere cu succes !E foarte foarte greu! Dar și satisfacția pe măsura când vezi că nou născutul respiră și e ok!

Și…să nu uităm…contează enorm…ambulanțierul…! Pentru că ai nevoie de ajutor…! Cu 2 mâini nu le poți face pe toate! Cu 4 mâini…vorbești altfel! Mulțumesc colegului care a lucrat în această seara cu mine, Andrei Popa.

ADVERTISEMENT

Cu prilejul sărbătorilor pascale vă doresc să aveți sărbători binecuvântate alături de cei dragi, pline de fericire și sănătate !! Paște fericit ! Hristos a Înviat !! ??

Va mulțumim cu mult respect și mare drag pentru mesajele frumoase lăsate pe pagina de Facebok! SLAVĂ CELUI DE SUS!!!??????. Vă îmbrățișez cu drag?. Sărbători fericite!?????❤️❤️❤️❤️?????”, a scris femeia, conform turdanews.ro.

ADVERTISEMENT

La 300 de kilometri depărtare, în localitatea suceveană Siminicea, trei pompieri au fost, la rândul lor, moașe de ocazie pentru un micuț care nu a mai avut răbdare să ajungă la spital.

Colegii noștri, Tudor, Lucian și Ciprian au acordat primul ajutor și îngrijirile necesare unei femei aflată în momentul nașterii, apoi au predat mama și bebelușul echipajului de pe ambulanța venită în sprijin.

ADVERTISEMENT

Băiețelul este perfect sănătos și a fost transportat la spitalul din Fălticeni!”, scriau cei de la ISU Suceava în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT
Tags: