ADVERTISEMENT
Life

O femeie a născut în plină stradă, traversând trecerea de pietoni. Imaginile care șochează planeta

Autor: Dan Suta | 16.05.2020 | 17:15
O femeie a născut în plină stradă, traversând trecerea de pietoni. Imaginile care șochează planeta
O fată de 18 ani a născut pe trecerea de pietoni. Sursa foto: Captură CTGN

O femeie a născut în plină stradă, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, iar imaginile cu acestea au făcut înconjurul lumii.

ADVERTISEMENT

O femeie a născut în plină stradă, în timp ce trecea strada, într-un oraș din China

Mămica, o tânără de 18 ani din orașul chinez Taizhou, provincia Zhejiang, a fost surprinsă în timp ce năștea pe trecerea de pietoni de camerele de supraveghere instalate în sensul giratoriu.

Imaginile difuzate în presa chineză au ajuns în toată lumea, iar înregistrarea a fost făcută la începutul acestei luni.

Imaginile au fost urcate pe contul de Youtube CTGN pe data de 8 mai, iar videoclipul s-a viralizat în special pe rețeaua de socializare Twitter.

ADVERTISEMENT

Din fericire, mama și bebelușul nu au pățit nimic. Tânăra de 18 ani a fost externată la scurt timp după ce a ajuns la spital

Potrivit imaginilor, fata de 18 ani care mai avea doar câteva secunde până să nască, traversa trecerea de pietoni în momentul în care bebelușul nu a mai putut răbda și a ieșit pe neașteptate.

Femeia a născut din picioare, nemaisuportând drumul până la spital, căci aceasta se îndrepta spre maternitate confruntându-se deja cu crampele specifice momentului dinaintea nașterii.

O femeie care era în zonă a văzut scena și s-a apropiat cu un prosop, reușind să ia bebelușul care a venit pe lume într-un mod cum rar ne-a fost dat să vedem.

ADVERTISEMENT

Mămica de 18 ani și bebelușul ei au fost transportați de urgență la spital, unde au primit îngrijiri medicale. Copilul a fost consultat de doctori și, potrivit analizelor efectuate, acesta nu a pățit nimic.

Atât mama cât și copilașul au stat doar câteva ore în spital, căci starea lor era foarte bună, în ciuda situației inedite pe care femeia a trăit-o. Știrea a fost difuzată prima oară de postul local CTGN și preluată apoi de mai multe televiziuni și publicații internaționale.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!