News

O femeie a născut în timpul exploziei din Beirut. Soțul său a surprins momentul terifiant: ”Totul s-a cutremurat în jur”. Video

06.08.2020 | 13:02
O femeie a nascut in timpul exploziei din Beirut Sotul sau a surprins momentul terifiant Totul sa cutremurat in jur Video
ADVERTISEMENT

O femeie internată într-un spital din Beirut a adus pe lume un bebeluș chiar în timpul exploziei din Capitala Libanului.

Soțul acesteia, care se afla cu ea înainte să nască, a surprins momentul terifiant. Deflagrația aproape că a distrus totul împrejur.

ADVERTISEMENT

Din fericire, niciun membru al familiei, inclusiv micuțul care a venit pe lume, nu a avut de suferit din cauza acestei explozii devastatoare.

O femeie din Beirut a născut în timpul exploziei, iar soțul său a surprins momentul terifiant

Data de 4 august va rămâne în istoria Beirutului ca una dintre cele mai negre din istorie. Atunci, Capitala Libanului a fost zguduită de o explozie care a avut 10 la sută din intensitatea bombei de la Hiroshima.

ADVERTISEMENT

Până la bilanțul anunțat la această oră, aproape 140 de oameni și-au pierdut viața, iar alți 3500 au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Tot mai multe povești cutremurătoare încep să vină din Beirut în ultimele zile. Soțul unei gravide, care se pregătea să nască atunci când s-a declanșat explozia, a relatat clipele prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

Soția acestuia, Emmanuelle, se pregătea să nască la Spitalul St George atunci când exploziile din port au zguduit clădirea și au spart ferestrele, relatează BBC News.

Clipele de groază trăite de familia din Beirut

Soțul ei, Edmond, a înregistrat (VIDEO) clipele de groază care au urmat și a vorbit despre această experiență care l-a marcat pe viață. Fiul lor, George, a venit pe lume cu bine, iar starea de sănătate a micuțului, dar și a mamei este una bună.

ADVERTISEMENT

”Ne pregăteam să ajungem în camera de nașteri. Cam la 20 de secunde după ce soția și doctorii, alături de surori, se pregăteau de momentul venirii pe lume a micuțului, am auzit un sunet asurzitor. 

Totul s-a mișcat în jur: geamuri, paturi, toate lucrurile medicale. Nimic nu a mai fost la loc după impactul cutremurător”, a spus Redmond, soțul femeii din Beirut care a născut.

Bilanţul provizoriu anunță peste 4.000 de răniți în Beirut de pe urma explozieie. Camerele de urgență ale spitalelor sunt deja pline de oameni, iar unul dintre spitalele mari din oraș nu mai poate primi noi pacienți din cauza supraaglomerării.

ADVERTISEMENT