Life

O femeie a vrut să își repare casa, dar a făcut o descoperire șocantă în dormitor. Ce a găsit sub parchet, nu i-a venit să creadă

O femeie care a vrut să își repare casa a făcut o descoperire șocantă în dormitor. Ce a putut să găsească aceasta sub parchet?
21.06.2023 | 11:42
O femeie a vrut sa isi repare casa dar a facut o descoperire socanta in dormitor Ce a gasit sub parchet nu ia venit sa creada
O femeie a vrut să își repare casa, dar a făcut o descoperire șocantă în dormitor. Sursă foto: Reddit / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie a vrut să își repare casa, însă ce a putut să găsească în dormitor a întrecut orice așteptare. Imaginile au apărut pe internet, iar povestea ei a devenit virală. Nu puțin sunt cei care au rămas mască când au văzut ce se afla sub parchet.

Ce a găsit o femeie care a vrut să își repare casa

O femeie avea să trăiască o întâmplare halucinantă. A vrut doar să își repare casa, însă nu avea să știe ce o să găsească fix în dormitorul ei. Femeia și-a dorit să schimbe niște cabluri de sub podea.

ADVERTISEMENT

Ce se ascundea însă sub parchetul din dormitorul ei? Internauții au rămas de-a dreptul șocați. Pentru a putea schimba cablurile, femeia a chemat un electrician. Omul s-a apucat de treabă, însă când a scos parchetul, avea să aibă parte de o surpriză.

Chiar acolo sea afla un ”altar” dedicat celebrului actor de la Hollywood, Nicolas Cage. Practic, în spațiul respectiv, unde electricianul trebuia să ajungă pentru a schimba instalația electrică, au fost găsite câteva sfori.

ADVERTISEMENT

Pe acestea erau agățate 12 imagini cu celebrul actor. De asemenea, tot sub parchet a mai fost găsită și o carpetă, niște lumânări, un pocal, dar și o cutie cu numeroase obiecte care se regăsesc în filmele unde actorul a jucat.

O femeie a vrut să își repare casa, dar a făcut o descoperire șocantă în dormitor. Sursă foto: Reddit
O femeie a vrut să își repare casa, dar a făcut o descoperire șocantă în dormitor. Sursă foto: Reddit

”Era totul chiar sub dormitor”

Un prieten de-al acesteia a publicat întreaga poveste pe Reddit. Se pare că respectiva femeie a fost de-a dreptul șocată când a găsit toate aceste lucruri. Cel mai probabil, spune utilizatorul, aceste i-ar aparține fostei proprietare.

ADVERTISEMENT

Se știa că aceasta era o femeie  în vârstă, care nu avea copii. Chiar și așa, tot nu este clar de ce era nevoie un astfel de ”altar”. ”Era totul chiar sub dormitorul prieteni mele. Când mama ei a văzut totul, s-a apucat imediat de curățenie.

Ea era mult prea șocată de ceea ce descoperire. Cel mai probabil totul aparține fostei proprietare, despre care știm doar că era o doamnă de vârstă mijlocie, care nu avea copii”, a scris utilizatorul care a descoperit „altarul”, pe Reddit, potrivit celor de la mirror.co.uk.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce imaginile și povestea au fost publicate, lucrurile au devenit virale. Nu puțini au fost cei care au reacționat. Unii utilizatori s-au declarat șocați de descoperire, în timp ce alții s-au amuzat copios.

ADVERTISEMENT