Fotbal international

O femeie arbitru din Argentina, atacată cu apă opărită în timpul unui meci! A fost transportată la spital

27.03.2019 | 17:08
O femeie arbitru din Argentina, atacată cu apă opărită în timpul unui meci

O femeie arbitru din Argentina a fost atacată cu apă opărită în timpul unui meci din ligile inferioare. Rosana Paz a făcut parte dintr-o brigadă care oficia la o partidă din Liga Sanjuanina, a şasea ligă argentiniană, când a fost ţinta unui atac de-a dreptul horror.

O femeie arbitru din Argentina, atacată cu apă opărită în timpul unui meci: “Am simţit arsuri pe spate”

O femeie arbitru din Argentina a fost atacată cu apă opărită în timpul meciului dintre Marquesado şi San Martin. La scorul de 1-0 pentru echipa gazdă, Rosana Paz, care era arbitru tuşier, a avut parte de o experienţă groaznică. Totul a pornit de la o greşeală făcută de al doilea tuşier, care a semnalizat eronat un ofsaid.

“Am simţit apă opărită pe spate. I-am transmis arbitrului ce s-a întâmplat şi am cerut să-mi fie aruncată apă rece pentru a calma arsurile. Au vrut să suspende meciul, dar am ajuns la un acord pentru ca partida să se termine la finalul celor 90 de minute”, a declarat Rosana Paz în presa din Argentina.

O femeie arbitru din Argentina, atacată cu apă opărită în timpul unui meci
O femeie arbitru din Argentina, atacată cu apă opărită în timpul unui meci

https://www.fanatik.ro/tags/argentina/page/10

Rosana Paz a fost transportată la spital

La finalul meciului, Rosana Paz a fost transportată la spital, unde i-au fost tratate arsurile. Medicile au anunţat că rănile suferite de arbitru au fost grave şi a avut nevoie de spitalizare. Cu toate acestea, Rosana Paz a susţinut că nu are de gând să se retragă din arbitraj după acest eveniment nefericit.

“Aşa ceva nu ar trebui să se întâmple pe un stadion. Nu contează dacă a fost o femeie sau un bărbat în spatele acestui atac. Sper să fie găsit vinovatul cât mai repede. E greu pentru o femeie în fotbal, dar acest incident nu mă face să mă gândesc la retragere. Sper să fac parte dintr-o brigadă de arbitraj la meciurile din weekend”, a mai precizat Rosana Paz.

Tags: