Life

O femeie care a câștigat la Loto a avut parte de un șoc imens. Cum a lăsat-o statul fără bani

O doamnă care a avut noroc la Loto a avut parte de o surpriză neplăcută. Cum a reușit statul să o lase fără acest câștig.
22.05.2024 | 08:20
O femeie care a castigat la Loto a avut parte de un soc imens Cum a lasato statul fara bani
O doamnă care a avut noroc la Loto a avut parte de o surpriză neplăcută. Cum a reușit statul să o lase fără acest câștig. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

O femeie care a câștigat la Loto a avut parte de un șoc imens. Cum a lăsat-o statul fără bani. Bucuria sa a fost de scurtă durată pentru că avea să primească o veste tristă în clipa în care a mers să își ridice premiul.

O doamnă care a avut noroc la Loto a avut parte de o surpriză neplăcută. Cum a reușit statul să o lase fără acest câștig

O doamnă care a avut noroc la Loto a avut parte de o surpriză neplăcută. Cum a reușit statul să o lase fără acest câștig. Brittany Wilson din Florida, Statele Unite ale Americii, și-a încercat norocul pentru a doua oară la astfel de jocuri.

ADVERTISEMENT

În anul 2023 a încasat 1.000 de dolari, o sumă foarte importantă pentru ea și familia sa. De această dată premiul s-a ridicat la valoarea de 5.000 de dolari și a venit într-o perioadă în care femeia o ducea greu cu partea financiară.

„Mi-a fost greu în acea perioadă. M-am luptat financiar… ceva mi-a spus să merg la loterie și să-mi încerc norocul”, a povestit Brittany Wilson pentru ABC Action News, conform Yahoo News.

ADVERTISEMENT

A riscat când a jucat biletul la Loto cu ultimii săi bani, însă s-a bucurat când a văzut că a câștigat. Ulterior, a mers să își ridice premiul de la biroul Districtual al Loteriei din Florida, dar a primit un „bilet pentru circumstanțe speciale”.

Câștigătoarea de la Loto, datoare statului american

Din păcate, fericirea femeii din SUA avea să fie de scurtă durată pentru că a aflat că nu va primi nimic din cauza unor datorii mai vechi. În biletul care i-a fost înmânat se specifica faptul că are „datorii de stat”.

ADVERTISEMENT

Regulamentul din Statele Unite ale Americii spune că Loteria din Florida este obligată să contacteze Departamentul de Oportunități Economice pentru a „stabili dacă câștigătorul datorează vreo taxă”. Se pare că jucătoarea nici măcar nu știa că avea datorii către stat.

Statul american i-a luat toți banii câștigați la Loto. Tânăra a mărturisit că nu a fost niciodată informată în privința faptului că ar avea datorii. Nu a primit deloc notificări din care să reiasă că datorează anumite taxe sau impozite.

ADVERTISEMENT

„Acest lucru nu poate fi corect. Dacă voi [statul] puteți afla dacă lucrez sau dacă nu lucrez pentru a verifica dacă mă calific pentru șomaj, ar trebui să puteți găsi o modalitate de a mă contacta.

E-mailul meu de pe acel site este în continuare același”, a mai spus Brittany Wilson după ce a trecut într-un timp scurt de la bucurie la agonie, după ce a câștigat 5.000 de dolari la Loto, mai arată susra citată.

ADVERTISEMENT
Tags: