News

O femeie care ducea mâncare medicilor din spitalele COVID-19, amendată: ”Mă întreb unde este omenia?”

08.05.2020 | 17:26
O femeie care ducea mancare medicilor din spitalele COVID19 amendata Ma intreb unde este omenia
ADVERTISEMENT

O femeie din Cluj care ducea mâncare medicilor din spitalele COVID-19 și unor persoane de vârsta a treia din oraș a fost amendată de Poliția Locală din municipiu.

O femeie care ducea mâncare medicilor din spitalele COVID-19, amendată: ”Mă întreb unde este omenia?”

Exces de zel a Poliției Locale din Cluj Napoca. Oamenii legii din orașul ardelean au amendat o femeie care în aceste zile poate spune că se află indirect în lupta cu noul coronavirus.

Deși gătește zilnic şi le duce mâncare medicilor care lucrează cu bolnavii Covid-19 şi bătrânilor care nu mai pot ieşi din casă sau nu-şi pot permite să-şi cumpere mâncare din cauza sărăciei, aceasta a primit în ”dar” o amendă din partea forțelor de poliție, scrie Adevărul.

Care a fost motivul amenzii? EI bine, oamenii legii au acuzat-o că ar fi staţionat într-un loc interzis în timp ce îşi descărca mâncarea. O mâncare, care, după cum spuneam, era una destinată celor din prima linie și persoanelor izolate în case de Ordonanțele militare.

Reacție amară a femeii amendate

Printr-o postare pe pagina personală de Facebook, Hajny Komos, se plânge de excesul organelor statului și nu înțelege de ce, tocmai acum, când toți se unesc pentru a lupta cu pandemia de coronavirus, unii recurg la astfel de comportamente.

”Nu (vă) Mulțumesc Politia Locală Cluj, Primăria şi Poliţia Locală! Încă de la început depunem efort continuu, din forţele proprii sa ajutam si sa susţinem pe cei care lupta în linia întâi pt a combate Coronavirusul în #Cluj.

ADVERTISEMENT

Zilnic suntem cu echipa la datorie, gătim pentru cei din linia întâi, livrăm pentru oameni în vârstă care nu îşi permit o mâncare caldă şi putem continua… Când străzile sunt goale, astăzi am oprit sa descarc marfa şi să ne organizăm pentru mâine.

Fără avertisment, direct în acţiune, puşi pe amendă, cu atitudine sfidătoare şi fără pic de înţelegere, astăzi mă întreb sincer unde este omenia, înţelegerea sau ajutorul atunci când împreună ne luptăm împotriva unei pandemii?!

ADVERTISEMENT

Sunt tristă să constat cât de nepăsători şi neîntelegători sunt oamenii care sunt plătiţi din taxele noastre, ale mele, ale clujenilor…

Eu îmi voi aminti nopţile nedormite şi munca depusă pentru aceşti eroi din linia întâi; aceşti funcţionari se vor lăuda cu amenzile date în perioada de pandemie… România de azi, fără dialog”, a scris pe contul său de Facebook, Hajny Komos.

ADVERTISEMENT