News

O femeie care trecea calea ferată în Iași, lovită mortal de un tren. Victima avea 50 de ani

Tragedie în municipiul Iași. O femeie care trecea calea ferată a fost lovită mortal de un tren. Victima avea aproximativ 50 de ani.
27.09.2022 | 06:59
O femeie care trecea calea ferata in Iasi lovita mortal de un tren Victima avea 50 de ani
Tragic accident feroviar în Iași. O femeie de 50 de ani a fost lovită de un tren. Sursa foto: ziaruldeiasi.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Grav accident feroviar produs luni seară în municipiul Iași. O femeie și-a pierdut viața după ce a fost lovită de tren.

Tragic accident feroviar în Iași. O femeie de 50 de ani a fost lovită de un tren

Potrivit presei locale, victima ar fi o femeie fără adăpost în vârstă de aproximativ 50 de ani.

ADVERTISEMENT

Un martor al tragediei spune că femeia se afla pe șine, iar la un moment dat s-a ridicat în picioare și s-a băgat în fața trenului. Mecanicul locomotivei nu a mai putut evita tragedia.

”Tragedia s-a petrecut în mijlocul ambelor căi. S-a ridicat în picioare, apoi s-a băgat în fața trenului. Asta a văzut și mecanicul. O nenorocire”, spune martorul, conform Bzi.ro.

ADVERTISEMENT

Ulterior, mecanicul de tren a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. La rândul său, acesta a declarat că femeia se afla între liniile de cale ferată.

”Începând cu ora 19.55, victima a fost declarată decedată. Cauza a rămas în atenția organelor abilitate pentru cercetări”, se arată într-un comunicat al autorităților.

ADVERTISEMENT

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipe de intervenție rapidă. Echipajele de salvare au găsit-o femeie inconștientă. În ciuda manevrelor, medicii nu au mai putut face nimic pentru aceasta, fiind declarat decesul.

Circulația feroviară a fost oprită în zona producerii accidentului. ”Cazul a fost preluat de către IPJ Iași”, au declarat reprezentanții ISU Iași.

ADVERTISEMENT

Accident de tren similar produs și în Satu Mare, în urmă cu 5 zile

Joia trecută, o altă tragedie pe calea ferată a avut loc în România. O femeie în vârstă de 73 de ani a murit, în jurul orei 9.00 dimineața, după ce a fost lovită de trenul accelerat/rapid 10741, care circulă pe ruta Satu Mare – București.

Victima suferea de hipoacuzie (probleme cu auzul) și nu a reușit să observe trenul care se apropia de ea cu mare viteză. Tragedia a avut loc în zona Gării CFR din localitatea Marna Nouă.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul feroviar.

ADVERTISEMENT
Tags: