Sport

O femeie, concediată după ce a mințit pentru a merge la semifinala Euro 2020. Cum a fost prinsă

Bucuria de a fi pe Wembley la semifinala Euro 2020 s-a transformat în tristețe pentru o femeie care a doua zi a fost concediată.
09.07.2021 | 22:17
O femeie concediata dupa ce a mintit pentru a merge la semifinala Euro 2020 Cum a fost prinsa
ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de 60.000 de fani au fost prezenți în ”Tempulul fotbalului” pentru a susține Anglia în partida câștigată în fața Danemarcei, scor 2-1 după prelungiri.

Calificarea în premieră într-o finală de Campionat European i-a făcut pe suporterii englezi să petreacă toată noaptea pe străzi, dar poliția a fost nevoită să apeleze și la arestări.

ADVERTISEMENT

O femeie a fost la semifinala Euro 2020, iar a doua zi a fost concediată

Chiar dacă Anglia s-a impus în semifinala de la Euro 2020 și va juca împotriva Italiei în marea finală, experiența nu s-a terminat prea plăcut pentru o femeie de 37 de ani, care a fost demisă a doua zi după calificarea istorică.

Conform Daily Mail, Nina Farooqi a câştigat în ultima clipă un bilet la semifinala de pe Wembley dintre Anglia şi Danemarca și nu s-a mai gândit să ceară voie să fie învoită și a ales o cale mai ușoară la prima vedere.

ADVERTISEMENT

Presupunând că nu va fi lăsată să plece de la muncă, femeia de 37 de ani a sunat la birou şi a spus că nu poate veni la muncă în acea zi pentru că este bolnavă și asta pentru a prinde în timp util trenul din Leeds pentru Londra.

Ajunsă șomeră, Nina Farooqi ar repeta figura

Nina Farooqi a ajuns pe Wembley împreună cu o prietenă, însă ghinionul a făcut ca o cameră să se focuseze pe bucuria ei în momentul golului marcat de Harry Kane și astfel mica ei minciună a fost descoperită.

ADVERTISEMENT

Femeia care stătea chiar în spatele porții unde s-a înscris a apărut și pe Instagram-ul prezentatoarei de televiziune Stacey Dooley și a ținut să împărtășească cu prietenii ei acest lucru, care în cele din urmă a dus-i în situația de a fi șomeră.

femeie concediată semifinală Euro 2020

În momentul în care la 6 dimineața s-a urcat în trenul spre Leeds, șeful ei a sunat-o și i-a spus că este concediată. ”Mi-au spus că m-au văzut la meci şi am fost sinceră, însă nu a contat. Este decizia lor şi consecinţa a ceea ce am făcut. Există un pic de regret, nimeni nu vrea să fie concediat, dar aş fi regratat dacă nu m-aş fi dus. Aş face-o din nou”, a declarat femeia.

ADVERTISEMENT

Compania oferă liber angajaților în ziua de după finală

La rândul său, Charles Taylor, directorul companiei Composite Prime, unde era angajată Nina Farooqi, a explicat decizia luată: ”Este un moment interesant pentru toată lumea din Anglia și având în vedere oportunitatea, am fi încurajat participarea la un meci de fotbal atât de important.

Din păcate, cu această ocazie, angajata noastră a mințit, luându-și o zi liberă pentru că este bolnavă când de fapt participa la meciul de fotbal de miercuri, 7 iulie. Aceasta a încălcat contractul ei de muncă și, prin urmare, nu am avut de ales decât să luăm măsurile corespunzătoare.

Așa cum vor face multe întreprinderi din întreaga țară, personalul nostru va avea liber luni dimineață pentru a-și reveni de la sărbătorirea unei eventuale victorii a Angliei în finala Campionatului European”.

ADVERTISEMENT