News

O femeie dată dispărută, găsită de poliţişti într-o stare deplorabilă. Calvarul prin care a trecut i-a şocat şi pe oamenii legii

29.06.2020 | 21:12
O femeie data disparuta gasita de politisti intro stare deplorabila Calvarul prin care a trecut ia socat si pe oamenii legii
Cum au fost torturate victimele polițiștilor arestați. ”M-au târât pe jos, mi-au dat pumni în coaste.” Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani a anunțat că în cursul zilei de luni a fost găsită femeia de 41 de ani dată dispărută sâmbătă. Aceasta se afla în comuna Coțușca, localitatea de domiciliu, era legată cu mâinile la spate și prezenta urme de violență pe întreg corpul.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, le-a povestit oamenilor legii că a fost răpită și violată de un bărbat a cărui identitate nu o cunoaște. Cercetările continuă în vederea identificării autorului, care va fi pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violențe și viol

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut weekend-ul trecut, când, potrivit spuselor sale, victima a fost dusă cu forța pe un teren viran și abuzată sexual. Când au găsit-o polițiștii, „avea mâinile legate la spate și prezenta urme de violență la nivelul feței și corpului”.

Polițiștii au dat de urma femeii din Botoșani dispărute weekend-ul trecut. Le-a povestit că a fost violată

Din discuțiile purtate cu sus-numita, care se află într-o stare vădită de agitație, s-a putut stabili că un bărbat din localitate a condus-o pe un teren viran, împotriva voinței sale și in timp ce se afla pe câmp a imobilizat-o, ulterior întreținând cu aceasta mai multe raporturi sexuale normale, împotriva voinței ei”, au transmis reprezentanții IPJ Botoșani.

ADVERTISEMENT

Potrivit acestora, în cauză a fost deschisă o anchetă pentru lipsire de libertate, lovire sau alte violențe și viol și urmează ca făptașul să fie identificat. Între timp, femeia a fost transportată la spital în vederea unor investigații amănunțite. Din fericire, se află în afara oricărui pericol.

O tânără din Neamț este căutată de polițiști. A dispărut fără urmă în weekend-ul trecut

În altă ordine de idei, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale și cei ai Postului de Poliție Săbăoani au pornit în căutarea unei tinere de 19 ani care a dispărut în noaptea de 26 spre 27 iunie. Oamenii legii au fost sesizați cu privire la această situație de o femeie în vârstă de 44 de ani din aceeași localitate.

ADVERTISEMENT

Potrivit autorităților, Adina Elena Bişoc a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit. Tânăra prezintă următoarele semnalmente: înălţime – 1,73 metri, greutate – 55 de kilograme, păr șaten, ochi căprui, corpolență slabă.

Deocamdată nu se cunoaște cu exactitate ce obiecte vestimentare purta fata în momentul dispariției. „Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

ADVERTISEMENT
Tags: