Life

O femeie de 22 de ani a aflat după zece luni de la nuntă că soțul ei era, de fapt, tot o femeie

O femeie în vârstă de 22 de ani din Indonezia este în stare de șoc după ce a descoperit cu cine s-a căsătorit, de fapt. Soțul nu era deloc bărbatul care pretindea.
28.06.2022 | 18:11
O femeie de 22 de ani a aflat dupa zece luni de la nunta ca sotul ei era de fapt tot o femeie
O femeie a aflat la 10 luni de la nuntă că nu este căsătorită cu un bărbat. Cum a descoperit adevărul. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Tânăra a descoperit după 10 luni de la semnarea actelor de nuntă că nu este căsătorită cu un bărbat. NA, așa cum s-a recomandat publicațiilor din străinătate, a declarat că nu și-a închipuit nicio secundă că are partener tot o femeie.

O femeie a aflat la 10 luni de la nuntă că nu este căsătorită cu un bărbat. Cum a descoperit adevărul

Femeia în vârstă de 22 de ani a aflat la aproape un an de la căsătorie că bărbatul pe care-l cunoscuse pe un site matrimonial nu era bărbat. Aceasta a declarat că nu a realizat că se iubește cu o femeie, deși cei doi au întreținut relații sexuale în mod constant.

ADVERTISEMENT

Ahnaf Arrafif, pretinsul soț al tinerei din Indonezia, s-a dat drept un medic care a studiat la o facultate din New York. A venit în țara natală a viitoarei sale soții în 2021, iar prima întâlnire reală a avut loc în luna mai.

Câteva luni mai târziu cei doi îndrăgostiți ajungeau în fața altarului. În iulie își jurau credință. Femeia a mărturisit că a avut relații intime cu presupusul soț, doar că acesta stingea de fiecare dată lumina pentru a se dezbrăca.

ADVERTISEMENT

Femeie de 22 de ani, păcălită de ”soț”. Cine era partenerul

Mama tinerei a fost cea care a observat că ceva nu este în regulă, mai ales după ce ”ginerele” a început să-i ceară bani. Pentru că nu avea un loc de muncă a devenit și mai suspicioasă și i-a cerut actele de identitate.

În momentul de față, femeia pe numele său adevărat Erayani Arrafif, a fost reclamată la poliție și este judecată pentru fraudă. Chiar și așa, tânăra de 22 de ani înșelată de presupusul soț spune că se teme pentru viața sa.

ADVERTISEMENT

„Încă îmi este frică. Tremur când ies afară”, a spus mireasa într-un interviu pentru publicația locală Tribun News, potrivit nypost.com.

Oamenii legii nu au luat o decizie în privința femeii care s-a drept bărbat în timpul mariajului, dar cel mai probabil va fi condamnată pentru fraudă.

ADVERTISEMENT
Tags: