News

O femeie de 37 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 7, în Cluj. Ce spun anchetatorii

O femeie de 37 de ani din Cluj-Napoca a murit după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc.
07.07.2021 | 09:58
O femeie de 37 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 7 in Cluj Ce spun anchetatorii
O femeie de 37 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 8, în Cluj. Ce spun anchetatorii. Sursa foto: monitorulcj.ro
ADVERTISEMENT

O femeie de 37 de ani din municipiul Cluj-Napoca a murit, miercuri dimineața, după ce a căzut în gol de la etajul 7.

Din primele informații, tragedia a avut loc pe strada Streiului. Echipaje medicale au fost prezente la fața locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea victimei.

ADVERTISEMENT

Poliția clujeană a demarat cercetări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul. Sunt circumstanțe de sinucidere, conform presei locale.

Tragedie în Cluj. O femeie de 37 de ani a căzut de la etajul 7 al unui bloc

Pompierii de la ISU Cluj anunță că intervenția a avut loc încă din zorii zilei de miercuri, 7 iulie.  La locul tragediei a fost mobilizată o autospecială și un echipaj SAJ pentru a acorda asistență medicală de urgență femeii căzute de la etaj.

ADVERTISEMENT

În ciuda manevrelor de resuscitare, care au durat mai bine de o oră, această nu a mai putut fi salvată și s-a declarat decesul.

”Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 05.40, iar la fața locului au găsit o femeie, în vârstă de cca 30 de ani, întinsă pe jos, în stare de inconștiență și fără semnale vitale.

ADVERTISEMENT

Pompierii au început imediat manevrele de resuscitare, împreună cu echipajul SAJ, care au durat mai bine de o oră, însă fără a readuce semnalele vitale femeii”, au spus cei de la ISU.

Surse judiciare: femeia s-ar fi aruncat de la etaj

Cei de la Poliția Cluj au precizat că miercuri dimineață, în jurul orei 06.40, au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la etajul unui imobil, situat în cartierul Între Lacuri din municipiul Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

”La fața locului a fost stabilită identitatea persoanei, respectiv o femeie de 37 de ani, din Cluj-Napoca. Au fost aplicate manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, la scurt timp a fost declarat decesul acesteia.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au spus cei de la IPJ Cluj.

Surse judiciare au precizat că femeia s-ar fi aruncat de la etaj, cazul fiind tratat drept sinucidere, scrie publicația Cluj24.

ADVERTISEMENT
Tags: