O femeie de 60 de ani, surprinsă în timp ce tușește intenționat către un bebeluș. Incidentul a fost filmat. Video

Adrian Baciu   
în HotNews
24/06/2020, 10:42
O femeie de 60 de ani, surprinsă în timp ce tușește intenționat către un bebeluș. Incidentul a fost filmat. Video
O femeie de 60 de ani, surprinsă în timp ce tușește intenționat către un bebeluș. Incidentul a fost filmat. Sursa foto: cbs46.com

O femeie de 60 de ani din Statele Unite ale Americii a fost surprinsă în timp ce tușește intenționat către un bebeluș.

Incidentul a fost filmat și a avut loc într-un local din San Jose, la mijlocul lunii iunie.

Gestul femeii, indiferent de circumstanțele sale, este unul inexplicabil. Poliția americană a dat-o deja în urmărire.

Femeie de 60 de ani, filmată în timp ce tușește intenționat către un bebeluș

Pe data de 12 iunie, un incident șocant a fost înregistrat de camerele unui magazin alimentar din San Jose.

O femeie cu vârsta în jur de 60 de ani, a fost surprinsă de camerele de supraveghere în momentul în care se apleacă peste căruciorul în care se afla un bebeluș își ridică masca de pe față, după care tușește de trei ori în direcția celui mic.

Din informațiile furnizate de site-ul CBS, se pare că femeia acuzată de gestul revoltător față de micuț ar fi fost supărată pe mama acestuia, cea care nu ar fi păstrat distanța socială.

Poliția din San Jose, pe urmele femeii

Poliția din San Jose a declarat că o anchetă preliminară a fost deschisă în acest caz. Din primele informații reiese faptul, după un incident din magazinul în care se afla, suspecta este văzută scoțându-și masca de pe față, aplecându-se aproape de fața copilului și tușind de mai multe ori.

La scurt timp după incident, agresoarea a plecat imediat din magazin și este căutată și acum de oamenii legii, care cer ajutorul populației pentru a o identifica cât mai repede.

”Suspectul a părăsit rapid spațiul comercial și nu a fost găsită încă. A fost descrisă ca fiind albă, purtând o bandană gri, ochelari, o cămașă cu mâneci lungi, cu linii verticale gri, pantaloni  albi și pantofi de sport cu model.”, anunță Departamentul de Poliție din San Jose.

Închide ×