Life

O femeie de 64 de ani a născut prin cezariană un băiețel perfect sănătos. Cum a reușit Flavia să rămână însărcinată: “Visul a devenit realitate”

O femeie de 64 de ani a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, prin cezariană. Flavia a povestit cum a reușit să rămână însărcinată.
06.06.2024 | 10:35
O femeie de 64 de ani a nascut prin cezariana un baietel perfect sanatos Cum a reusit Flavia sa ramana insarcinata Visul a devenit realitate
O femeie de 64 de ani a devenit mamă. Sursa foto: La Nazione
ADVERTISEMENT

O femeie de 64 de ani a născut un băiețel perfect sănătos prin cezariană. Flavia a reușit să rămână însărcinată, după mai multe încercări, iar dorința ei a devenit realitate.

O femeie de 64 de ani a născut prin cezariană un băiețel perfect sănătos și e în culmea fericirii

În urmă cu câteva zile, o femeie a reușit să intre în istoria medicinei din Italia după ce a adus pe lume un băiețel, la vârsta de aproape 64 de ani.

ADVERTISEMENT

Flavia Alvaro a devenit, astfel, cea mai în vârstă mamă din Italia. Femeia a născut pe 3 iunie 2024, la a spitalul Versilia din Lido di Camaiore. Băiețelul ei a fost născut prin cezariană, la 31 de săptămâni și 4 zile.

Pentru a urma tratamentele de fertilizare in vitro, Flavia a călătorit în Ucraina, acolo unde nu există o limită de vârstă pentru această procedură.

ADVERTISEMENT

Deși acum a reușit să devină mamă, în trecut a avut parte de momente grele. Flavia nu a renunțat, însă, la dorința ei, mai ales că s-a bcuurat de sprijin și din partea medicilor.

“Prima încercare acum doi ani a fost marcată de o pierdere dureroasă, când am avut un avort spontan în săptămâna a paisprezecea.

ADVERTISEMENT

Dar determinarea și sprijinul medical m-au ajutat să nu renunț. Am continuat să cred că acest vis va deveni realitate.”, a povestit femeia pentru presa locală, citată de stiridiaspora.ro.

Andrea Marsili, medicul ginecolog al Flaviei, a spus că femeia s-a luptat foarte mult pentru a deveni mamă. Deși s-a bucurat foarte mult că a rămas însărcinată, aceasta a avut parte de temeri și îngrijorări cu privire la ceea ce urma.

ADVERTISEMENT

Pentru că a vrut foarte mult un copil, Flavia a făcut tot ce era posibil pentru a-și aduce băiețelul pe lume, chiar dacă existau obstacole și riscuri.

Fiul Flaviei cântărea aproape 2 kilograme la naștere

Înainte ca cele 32 de săptămâni de sarcină să ajungă la final, tensiunea femeii a crescut. A fost necesar ca medicii să intervină pentru ca Flavia să-l aducă pe fiul ei, Sebastian.

Acesta s-a născut prematur, dar este perfect sănătos și are o dezvoltare bună. Sebastian cântărește aproximativ 2 kilograme, iar mama lui este în culmea fericirii după naștere.

Micuțul se află la secția de prematuri la spitalului, iar între timp Flavia așteaptă să-l ducă acasă, acolo unde este și mama ei, în vârstă de 93 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: