News

O femeie de 68 de ani, infectată cu Covid-19, găsită moartă în casă, în Vâlcea. Aceasta se afla în izolare

O femeie de 68 de ani din Vâlcea, aflată în izolare după ce fusese infectată cu Covid-19, a fost găsită moartă în casă
16.09.2021 | 19:01
O femeie de 68 de ani infectata cu Covid19 gasita moarta in casa in Valcea Aceasta se afla in izolare
ADVERTISEMENT

Femeia fusese confirmată cu SARS – CoV – 2 la data de 31 august și se afla în izolare. Aceasta locuia singură în Râmnicu Vâlcea.

Polițiștii au fost sesizați cu o seară înainte de macabra descoperire de un bărbat. Acesta a anunțat că femeia nu răspunde la telefon de trei zile.

ADVERTISEMENT

O femeie de 68 de ani, infectată cu Covid-19, găsită moartă în casă, în Vâlcea. Aceasta se afla în izolare

„Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat faptul că femeia era decedată şi nu prezenta urme vizibile de violenţă,” au transmis oamenii legii.

„De asemenea, persoana în cauză a fost depistată pozitiv cu SARS-CoV-2, în data de 31 august 2021, aceasta fiind în izolare la domiciliu,” au adăugat.

ADVERTISEMENT

În continuare, oamenii legii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, fac cercetări în această cauză pentru ucidere din culpă.

Valul patru al pandemiei lovește puternic România

Este abia începutul valului patru al pandemiei, iar situația este îngrijorătoare în țara noastră. Joi, 16 septembrie, au fost înregistrate aproape 4.500 de noi cazuri de infectare.

ADVERTISEMENT

Este a doua zi consecutivă cu peste 4.000 de infectări. Nu sunt vești îmbucurătoare nici în privința oamenilor care au decedat după infectare.

71 de oameni și-au pierdut viața după infectarea cu coronavirusul, în ultimele 24 de ore. Nici în spitale lucrurile nu sunt foarte bune.

ADVERTISEMENT

În prezent, 6.271 de oameni sunt internați în instituțiile sanitare specializate după infectarea cu SARS – CoV -2. Dintre aceșția, 182 sunt minori.

Și secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă sunt aglomerate. Numărul pacienților cu forme severe de boală a ajuns la 741, dintre care 12 sunt minori.

Autoritățile fac apel la oameni să se vaccineze și lansează avertismente cu privire la severitatea tulpinii Delta a coronavirusului. Aceasta a devenit dominantă în țara noastră, are o încărcătură virală mult mai ridicată decât virusul inițial și se răspândește mult mai repede. Este și cea responsabilă pentru acest val patru al pandemiei.

În plus, tocmai ce au fost anunțate noi restricții. Se estimează că numărul infectărilor va crește în continuare, iar incidența de 3 la mie va fi atinsă, în curând, în mai multe localități. În acest sens, guvernanții au decis introducerea obligativității certificatului verde.

ADVERTISEMENT