News

O femeie declarată moartă s-a trezit înainte ca rudele să o înmormânteze. Familia a auzit-o în timp ce lovea cu palmele în sicriu

O femeie declarată moartă s-a trezit înainte de înmormântare. Cazul șocant a fost povestit de familia bătrânei, în vârstă de 76 de ani.
12.06.2023 | 13:45
O femeie declarata moarta sa trezit inainte ca rudele sa o inmormanteze Familia a auzito in timp ce lovea cu palmele in sicriu
O femeie declarată moartă s-a trezit înainte de înmormântare. Colaj Fanatik/ Sursa foto Hepta/ Captură Twitter
ADVERTISEMENT

O femeie declarată moartă s-a trezit înainte ca rudele să o înmormânteze. Evenimentul înfiorător a avut loc în Ecuador, acolo unde decesul Bellei Montoya a fost anunțat de către medicii unui spital.

O femeie declarată moartă s-a trezit înainte de înmormântare

Însă, situația s-a schimbat surprinzător în timpul priveghiului femeii de 76 de ani. După aproximativ cinci ore, rudele au auzit-o pe bătrână lovind cu palmele în sicriu. Șocați, oamenii au deschis capacul și au constatat că femeia respira.

ADVERTISEMENT

Înâmplarea a fost făcută publică și în mediul online. Pe Twitter a fost postat un filmuleț în care apare femeia, imediat după ce familia a făcut descoperirea privind „minunea”, potrivit fiului bătrânei.

„Cu mâna stângă lovea pereţii sicriului şi mâna îi tremura”, a transmis băiatul femeii respective, citat de Le Figaro. Familia a anunțat mediicii cu privire la evenimentul șocant, dar totodată fericit pentru rudele bătrânei.

ADVERTISEMENT

Ce spune Ministerul Sănătății din Ecuador

În cursul săptămânii trecute, Bella Montoya a ajuns într-un spital public din orașul de coastă Babahoyo, în urma unui presupus accident vascular cerebral. Conform specialiștilor, ea a fost resuscitată, însă nu a răspuns manevrelor. Astfel, medicii au declarat-o decedată.

„A suferit un stop cardiorespirator fără a răspunde la manevrele de resuscitare, în urma căruia medicul de gardă a confirmat decesul”, a transmis Ministerul Sănătății din Ecuador, în urma acestui incident.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, câteva ore mai târziu, femeia a „înviat”, așa cum au relatat rudele acesteia. „Mama mea este pe oxigen. Inima ei este stabilă. Doctorul a ciupit-o de mână şi a reacţionat”, a transmis fiul bătrânei.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, urmând să fie analizată situația în care a fost declarat decesul. Totodată, autoritățile vor întocmi „un audit medical pentru a stabili responsabilitatea”.

ADVERTISEMENT

„Încet-încet îmi revin din ceea ce s-a întâmplat. Tot ceea ce cer acum este ca starea de sănătate a mamei mele să se amelioreze. Vreau ca ea să fie în viaţă şi alături de mine”, a transmis fiul femeii.

 

ADVERTISEMENT
Tags: