News

O femeie din Argeș a murit, după ce a căzut suspect de la etajul 1 al spitalului unde era internată. Polițiștii iau în considerare toate scenariile

23.07.2020 | 22:53
O femeie din Arges a murit dupa ce a cazut suspect de la etajul 1 al spitalului unde era internata Politistii iau in considerare toate scenariile
Angajații SMURD nu au putut-o salva pe femeie
ADVERTISEMENT

Moarte suspectă într-un spital Covid din Argeș, unde o pacientă a murit după ce a căzut de la primul etal al clădirii.

Femeia în vârstă de 71 de ani a căzut de la etajul 1 al unității spitalicești, însă polițiștii argeșeni desfășoară o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs decesul femeii.

ADVERTISEMENT

Conform Digi 24, femeia era internată de zece zile în spitalul din Valea Iașului, însă evoluția bolii era mulțumitoare.

O femeie a căzut de la etajul 1 al spitalului unde era internată cu Covid și a murit

Soțul femeii are, de asemenea, Covid-19, însă starea acestuia este mult mai gravă. Medicul curant a dezvăluit că discutase cu femeia în dimineața tragediei, însă nu ar fi remarcat ca pacienta să aibă moralul scăzut.

ADVERTISEMENT

I-am recoltat și testul de control, așteptam rezultatul, să vedem dacă aveam rezultat negativ, o externam la domiciliu”, a declarat medicul Alexandru Dinescu.

Cu toate acestea, un apel primit la Serviciul Unic de Urgență în timpul nopții anunța că femeia s-a aruncat în gol de la balconul salonului în care era internată.

ADVERTISEMENT

Medicii de pe ambulanța SMURD au încercat timp de 45 de minute să o resusciteze pe femeie, însă fără succes. „N-a mai raspuns manevrelor de resuscitare si s-a constatat decesul”, a transmis Florentina Matei, managerul spitalului.

Ancheta IPJ Argeș va stabili dacă moartea femeii a fost un simplu accident sau trebuie luată în considerare varianta suicidului.

ADVERTISEMENT

Cu 2.265 de cazuri active de Covid-19, ultimele 89 fiind consemnate în 24 de ore, județul Argeș este în topul județelor care au un număr semnificativ de infectări în ultima zi. Autoritățile locale iau în considerare carantinarea a 12 localități, inclusiv a orașului Mioveni.

România a depășit 1.100 de cazuri de infectare cu Covid-19 la 24 de ore, autoritățile vorbind tot mai des de reinstaurarea stării de urgență începând cu luna august. Un „studiu” prezentat de Raed Arafat susține că România se va confrunta cu 1 milion de cazuri de infectare cu Covid-19 la mijlocul lunii septembrie.

ADVERTISEMENT
Tags: