Life

O femeie din Australia a descoperit secretul unui corp tonifiat! Cum a reușit să slăbească în timp record

29.05.2020 | 14:40
O femeie din Australia a descoperit secretul unui corp tonifiat Cum a reusit sa slabeasca in timp record
Această mămică din Australia a reușit să câștige lupta cu kilogramele în plus. Sursa foto: dailymail.com
ADVERTISEMENT

Kilogramele în plus îți dau bătăi de cap? Dacă da, trebuie să afli povestea Juliei Meadows, o femeie de 36 de ani din Melbourne, Australia, care a reușit să obțină un corp perfect tonifiat în doar câteva zile, deși trecuse deja prin două nașteri deloc ușoare, care își puseseră amprenta asupra aspectului său fizic.

Într-un interviu acordat recent, tânăra mămică a povestit pas cu pas întreg calvarul prin care a trecut în încercarea de a-și redobândi silueta de dinaintea sarcinilor.

ADVERTISEMENT

Cum a reușit o femeie din Australia să descopere rețeta unei siluete de invidiat

De parcă problemele cu greutatea nu ar fi fost suficiente, Julia a fost obligată să pună punct căsniciei cu bărbatul care îi era alături de mai bine de cinci ani. Văzând că partenera sa nu mai are aspectul fizic de altădată, acesta a decis să o părăsească, fiind atras de o altă femeie, cu câțiva ani mai tânără.

Ajunsă în pragul colapsului și bântuită de gânduri din ce în ce mai negre, australianca a decis că este momentul să își schimbe radical stilul de viață.

ADVERTISEMENT

Așa a reușit să cântărească 55 de kilograme în doar 8 luni, cu 11 mai puține decât în momentul în care a adus pe lume cel de-al doilea copil. Și nu, nu a devenit sclava sălilor de forță, chiar dacă a trebuit să introducă în programul zilnic anumite exerciții, combinate cu o alimentație cât se poate de echilibrată.

A urmat un program special dedicat mămicilor care nu reușesc să slăbească

Sunt în cea mai bună formă a mea. Am pierdut atât de multe kilograme într-un timp atât de scurt, dar cel mai tare mă bucură faptul că mi-am recăpătat încrederea în mine. Numai așa am reușit să fiu fericită din nou și să mă simt bine în propriul meu corp”, a dezvăluit Julia, mândră nevoie mare că eforturile sale au dat roade.

ADVERTISEMENT

Potrivit spuselor sale, totul se datorează unui program special dedicat mămicilor care au probleme cu kilogramele în plus rămase din cauza sarcinilor. Acesta nu i-a redat doar silueta de invidiat, ci și sentimentul că poate depăși orice obstacol dacă are încredere în propriile forțe.

Inițial am ezitat să mă înscriu în acest program, pentru că treceam prin cea mai dificilă perioadă din viața mea, eram deja în pragul depresiei și cântăream mult mai mult decât mi-aș fi dorit. Îmi era teamă ca nu cumva să fiu un exemplu negativ pentru celelalte femei.

ADVERTISEMENT

Spre surprinderea mea, rezultatele au apărut într-un timp extrem de scurt. După trei luni începusem deja să merg la cumpărături, pentru că aveam nevoie de alte haine. Simțeam diferența și deveneam din ce în ce mai încrezătoare. Acum mă simt extraordinar.”, a mai spus tânăra australiancă.

ADVERTISEMENT