News

O femeie din Bistrița a murit după ce s-a aruncat de la etaj

O femeie din Bistrița și-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul patru al unui bloc. Bistrițeanca avea doar 59 de ani.
24.05.2023 | 16:01
O femeie din Bistrita a murit dupa ce sa aruncat de la etaj
O bistrițeancă și-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etaj. Foto: SAJ BN.
ADVERTISEMENT

Miercuri, o femeie s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc de locuințe din municipiul Bistrița. Echipajele de salvare care au intervenit la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, însă nu au reușit s-o salveze. Femeia a decedat. Aceasta avea doar 59 de ani.

O femeie din Bistrița s-a aruncat de la etajul patru

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că o femeie în vârstă de 59 de ani, din municipiul Bistrița, a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuințe și a decedat. Polițiștii au demarat o anchetă privind infracțiunea de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al femeii a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care s-a produs tragedia de miercuri.

”Din păcate organismul femeii nu a răspuns manevrelor de resuscitare, aceasta fiind declarată decedată la locul intervenției. (…)  Astăzi, 24 mai, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au intervenit la un apel sesizat prin 112, în municipiul Bistrița.

ADVERTISEMENT

Conform primelor date, o femeie de 59 de ani, din Bistrița, a căzut de la etajul IV al unui bloc de locuințe. Din nefericire, aceasta a decedat. Cadavrul femeii a fost preluat de Serviciul Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei.

Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

ADVERTISEMENT

Gestul disperat al unui român din Italia

Un incident neobișnuit a avut loc pe aeroportul din Bari, atrăgând atenția călătorilor prezenți acolo. Un român s-a aruncat de la etajul al doilea și a căzut peste un agent de pază, generând momente de panică printre cei prezenți.

Se pare că românul încerca să scape de poliție, care îl urmărea după ce acesta a intrat în zona de îmbarcare fără un bilet de zbor valabil. Românul sosise la Bari cu o zi înainte și intenționa să se întoarcă în România, dar nu avea un bilet la el. După ce a fost oprit de poliție, bărbatul a reușit să fugă și s-a ascuns la etajul al doilea, de unde s-a aruncat în gol.

ADVERTISEMENT

Din fericire, căderea lui a fost atenuată de agentul de pază aflat la etajul inferior, salvându-i astfel viața. La fața locului au intervenit medicul și asistenta de la Centrul de Sănătate Aeroport (PSA), care l-au transportat la Spitalul Di Venere. Românul nu a suferit răni grave și a fost externat. Agentul de pază care l-a salvat se simte bine și nu a avut nevoie de asistență medicală suplimentară.

 

ADVERTISEMENT