News

O femeie din Brașov a fost păcălită să dea 130.000 de euro. Ce poveste i-a spus bărbatul care a sunat-o. Foto

O femeie din Brașov a fost păcălită la telefon să dea 130.000 de euro. Ce i-a spus apelantul
16.06.2021 | 23:57
O femeie din Brasov a fost pacalita sa dea 130000 de euro Ce poveste ia spus barbatul care a sunato Foto
ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 82 de ani a fost o victimă a metodei „Accidentul”, un fel clasic prin care infractorii păcălesc oamenii. Aceasta credea că îi face un bine fiului său când a acceptat să le dea tâlharilor banii.

O femeie din Brașov a fost păcălită să dea 130.000 de euro

Aceasta a fost sunată, exact așa cum prevede metoda Accidentul, iar la telefon i s-a spus că fiul său ar fi fost implicat într-un accident grav de circulație și ar fi dat peste cineva cu mașina.

ADVERTISEMENT

I-au mai spus și că persoana în cauză ar avea nevoie de o intervenție chirurgicală, iar singurul lucru pe care îl poate face fiul ei ca să scape de pușcărie este să plătească această operație.

Tocmai din acest motiv era nevoie de acești bani, au mințit-o hoții pe octogenară, care nu a stat pe gânduri și le-a dat infractorilor banii pe care îi cereau.

ADVERTISEMENT

Ce și-au cumpărat hoții din banii bătrânei

Femeia s-a întâlnit cu unul dintre infractori și i-a suma de bani, fiind mințită în continuare că este singura șansă de a scăpa a fiului său. Ulterior, a intrat pe fir și Poliția Română.

Au fost descoperiți patru indivizi, ei fiind cei care au păcălit-o pe femeie, dar aceasta nu ar fi fost singura lor victimă. Este vorba despre bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 33 de ani.

ADVERTISEMENT

„În continuarea activităților operative desfășurate, polițiștii au identificat persoanele bănuite ca fiind 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 27 de ani și 33 de ani, din județul Constanța”, a trasmis Poliția.

Ei au fost prinși în urma unei acțiuni comune între polițiștii din Brașov și cei din Constanța. Aceștia au căutat prin casele suspecților și au găsit mai multe sume de bani, dar și bunuri.

ADVERTISEMENT

Printre lucrurile găsite de polițiști a fost și un autovehicul marca Audi, pe care se pare că suspecții l-au cumpărat cu banii furați de la femeia în vârstă de 82 de ani.

Ce au cumpărat hoții
Ce au cumpărat hoții. Sursa foto: Poliția Română

Ce au transmis oamenii legii cu privire la infractori

„Astfel, la data de 14 iunie 2021, polițiștii din Brașov, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, fiind depistate persoanele în cauză.

De asemenea, în vederea continuării cercetărilor, au fost ridicate sume de bani și bunuri, precum și un autoturism, despre care există bănuiala că ar fi fost achiziționat cu bani proveniți din săvârșirea infracțiunilor”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

ADVERTISEMENT
Tags: