News

O femeie din Brașov, dispărută de acasă, a fost găsită moartă. Criminalul o îngropase pe malul unui râu

O tânără din Brașov a fost găsită moartă, după ce dispăruse de acasă. Femeia a fost ucisă și îngropată pe malul unui râu din oraș. Criminalul are antecedente penale, conform anchetatorilor.
08.07.2022 | 18:25
O femeie din Brasov disparuta de acasa a fost gasita moarta Criminalul o ingropase pe malul unui rau
Femeia dispăruse de acasă, însă a fost ucisă. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 34 de ani fusese dată dispărută de iubit în 2 iulie, în Brașov, fiind văzută ultima dată pe o stradă de la marginea orașului.

O tânără din Brașov a fost ucisă cu sânge rece

Potrivit presei din Brașov, criminalul a fost găsit la scurt timp după ce au început investigațiile. Acesta, un fost pușcăriaș, a dezvăluit că fata era o prostituată la care apelase. Supărat că nu s-a înțeles cu aceasta în anumite aspecte, bărbatul a strangulat-o și a îngropat-o.

ADVERTISEMENT

Potrivit bizbrasov.ro, cadavrul femeii a fost găsit în stația de epurare de la Bod. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a ucis-o și a transportat-o cu un cărucior până în apropiere de Feldioara, unde a îngropat-o pe malul râului Bârsa.

”Am lămurit o speță deosebit de complicată în sensul că în noaptea de 1 spre 2 iulie, o persoană de sex feminin a fost ucisă în zona străzii Aron Pumnul, după o neînțelegere cu autorul acestei fapte, după care autorul a preluat victima de pe această stradă cu un cărucior și a dus-o în timpul nopții până în zona fabricii Olympus.

ADVERTISEMENT

În spatele fabricii, în zona râului Bârsa a îngropat-o pentru a ascunde săvârșirea faptei, și în cursul zilei de astăzi a fost identificată de lucrători de poliție, a fost dezgropată, transferată la serviciul de Medicină Legală, unde a fost autopsiată.

În urma autopsiei s-a stabilit că victima a fost strangulată, aceasta fiind cauza decesului, iar la perchezițiile făcute în cursul zilei de astăzi, în casa autorului au fost identificate bunuri personale ale victimei.

ADVERTISEMENT

Explicația pe care autorul a dat-o la audieri a fost o neînțelegere, în condițiile în care este adevărat că victima practica prostituția.

Autorul are antecedente penale, a săvârșit în 2015 o faptă de tâlhărie calificată, a fost condamnat la o pedeapsă de 4 ani și 6 luni de închisoare, dar a beneficiat de legea recursului compensatoriu și a fost eliberat condiționat”, a explicat Claudiu Sandu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: