News

O femeie din Brașov, împușcată de amantul gelos. A fost transportată de urgență la spital

O femeie din Brașov a fost împușcată de amantul gelos. Totul s-a întâmplat vineri, iar victima a fost transportată de urgență la spital, fiind în stare critică.
29.04.2022 | 14:14
O femeie din Brasov impuscata de amantul gelos A fost transportata de urgenta la spital
ADVERTISEMENT

O femeie din Brașov, în vârstă de 35 ani, a fost împușcată în piept, vineri, de către amant. Bărbatul ar fi decurs la acest gest din gelozie.

Femeie din Brașov, căsătorită, împușcată în piept de amantul gelos

Potrivit Antena 3, victima este căsătorită și se află acum pe masa de operație. Starea ei este una critică, iar medicii depun tot efortul pentru a-i salva viața.

ADVERTISEMENT

Între timp, amantul a fost găsit și arestat, dar fără armă. Oamenii legii îi caută pistolul cu care și-a împușcat iubita și pentru care nu avea permis port-armă. S-a mai aflat despre el că are 46 de ani și lucrează ca agent de pază.

Cum s-a întâmplat totul

În cursul zilei de vineri cei doi amanți s-au întâlnit, iar la un moment s-au luat la ceartă. Altercația a avut loc la domiciliul victimei, iar acolo agresorul și-ar fi luat și arma cu sine, pe care o avea cumpărată de câteva zile.

ADVERTISEMENT

Pistolul ar fi fost achizițonat de pe piața neagră, iar după ce a tras în femeie, bărbatul l-a aruncat. Astfel, acum oamenii legii încearcă să dea de urma armei cu detectorul de metale.

Cazul de față amintește de unul similar din decembrie 2021, din orașul Vânju Mare, județul Mehedinți. Atunci, o femeie a fost împușcată în cap de către un bărbat. Ulterior, acesta și-a tras la rândul său mai multe focuri în piept.

ADVERTISEMENT

În această situație, individul era un bătrân de 73 de ani de origine italiană. Femeia avea 43 de ani, originară din România, iar viața i-a fost luată din gelozie.

”La data de 23 decembrie 2021, ora 09.13 , prin apelul 112, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat despre faptul că, în centrul orașului Vânju Mare, un bărbat ar fi tras cu un pistol într-o femeie.

ADVERTISEMENT

Ulterior, acesta și-ar fi tras mai multe focuri de armă în piept”, comunica la vremea crimei Poliția din Mehedinți.

ADVERTISEMENT