News

O femeie din Brazilia, politician cunoscut şi mama a 55 de copii, acuzată că a pus la cale asasinarea soţului

25.08.2020 | 15:59
O femeie din Brazilia politician cunoscut si mama a 55 de copii acuzata ca a pus la cale asasinarea sotului
ADVERTISEMENT

Flordelis de Souza, un politician extrem de cunoscut în Brazilia, e acuzată că ar fi comandat uciderea soțului.

Deputatul nu poate fi arestat din cauza imunității parlamentare, însă oamenii legii sunt convinși că femeia este reponsabilă de uciderea soțului, un pastor evanghelic.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, Anderson de Carmo, a fost împușcat de 30 de ori în casa în care locuia în Rio de Janiero, în iunie 2019.

O femeie politician din Brazilia, mamă a 55 de copii, și-a asasinat soțul pastor evenghelist

Potrivit femeii, în vârstă de 59 de ani, soțul în vârstă de 42 de ani ar fi fost ucis în timpul unui jaf. Cu toate acestea, procurorii au realizat că bărbatul ar fi fost ucis de unul dintre cei 55 de copii ai femeii, la îndemnul mamei sale.

ADVERTISEMENT

Șase dintre cei 55 (cinci zeci și cinci) de copii ar fi implicați în complot și au fost arestați. Între timp, procurorii au cerut ca de Souza să rămână fără imunitate parlamentară.

Concluzia noastră e că doamna de Souza este în spatele acestei crime, ea a planificat totul”, a explicat procurorul șef Antonio Ricardo Lima Nunes.

ADVERTISEMENT

Motivul crimei l-ar reprezenta banii, pentru că soțul i-ar fi interzis femeii să le mai dea bani anumitor copii, cărora le-ar fi acordat tratament preferențial, conform BBC.

Criminalul ar fi Flavio dos Santos Rodrigues, unul dintre copiii biologici ai femeii. Arma a fost cumpărată de Lucas Cesar dos Santos, unul dintre copiii adoptați ai cuplului. Pentru că nu toți cei 55 de copii sunt urmașii biologici ai Flordelisei, așa cum se poate deduce logic.

ADVERTISEMENT

De altfel, cuplul avea doar trei copii împreună, restul fiind adoptați. Potrivit presei din Brazilia, femeia ar mai fi încercat să-și omoare soțul de șase ori, print otrăvire, însă nu a reușit.

Cuplul format de Souza alături de soțul pastor era printre cele mai celebre din Brazilia, în contextul în care amândoi erau considerați doi lideri religioși de marcă din această țară.

Această imagine pe care și-a creat-o este falsă, doar pentru a obține putere și bani”, au concluzionat procurorii.

ADVERTISEMENT