News

O femeie din București a jefuit o sală de păcănele cu un spray de gândaci. A furat aproape 7.000 de lei

Incident grav în București. O femeie de 22 de ani a jefuit o sală de păcănele folosindu-se de un spray de gândaci. A furat din unitatea comercială aproape 7.000 de lei.
15.02.2023 | 18:00
O femeie din Bucuresti a jefuit o sala de pacanele cu un spray de gandaci A furat aproape 7000 de lei
Casieriță din Capitală, atacată de o femeie înarmată cu un spray de gândaci. Sursa foto: capturi Știrile ProTV / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, un caz bizar a fost raportat într-o sală de jocuri din București. O femeie a fost surprinsă de camerele de supraveghere din unitatea comercială în timp ce o atacă pe casieriță folosindu-se de un spray.

Casieriță din Capitală, atacată de o femeie înarmată cu un spray de gândaci. Agresoarea pierduse banii la păcănele

Incidentul din Capitală s-ar fi produs joi, 9 februarie, într-o sală de păcănele de pe Calea Dorobanților din București. Suspecta ar fi o femeie care, într-o primă fază, pierduse la păcănele sume importante de bani.

ADVERTISEMENT

Tânăra în cauză ar fi o femeie în vârstă de 22 de ani, mamă a doi copii. După ce a pierdut banii jucați, aceasta a vrut cu orice preț să îi recupereze. A pus la cale un plan original, însă care în final avea să-i aducă, pe lângă bani, și o arestare.

La un moment dat, atacatoarea apare pe imaginile de pe camerele de supraveghere. Se vede aici că este extrem de agitată și așteaptă momentul oportun în care să declanșeze atacul.

ADVERTISEMENT

Pe filmări apare apoi și casierița din unitate. Cele două nu stau mult la discuții, pentru că tânără de 22 de ani scoate un spray de gândaci pe care îl pulverizează în ochii angajatei. Aceasta din urmă a fost a forțată să-i dea aproape 7.000 de lei, bani pe care atacatoarea tocmai îi pierduse la păcănele.

Atacatoarea, reținută la cinci zile de la incident

Imediat după ce a fost atacată și jefuită, angajata sălii de jocuri a sunat la 112. Ea le-a spus polițiștilor ceea ce s-a întâmplat. Conform informațiilor ȘtirileProTv.ro, tânăra care a dat atacul în unitatea comercială este căsătorită și are doi copii.

ADVERTISEMENT

În fapt, la data de 9 februarie 2023, Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către casiera unei săli de jocuri din Sectorul 1, cu privire la faptul că, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla la locul de muncă, o persoană necunoscută i-ar fi pulverizat o substanță iritantă, apoi ar fi determinat-o să îi remită 6.822 de lei, bani ce aparțineau societății”, informează poliţiştii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție.

Pe 14 februarie, după analiza imaginilor de pe camerele de supraveghere, atacatoarea a fost depistată. Marți, aceasta a fost dusă la audieri. În aceeași zi s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

”Cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, se mai arată în comunicatul Poliției.

ADVERTISEMENT
Tags: