News

O femeie din București și-a bătut mama și a dat foc la casă. Motivul este incredibil

17.03.2021 | 13:15
O femeie din Bucuresti sia batut mama si a dat foc la casa Motivul este incredibil
ADVERTISEMENT

O femeie din Sectorul 6 al Capitalei și-a bătut mama, iar apoi a dat foc la casă. Motivul pentru care a recurs la acest gest este unul incredibil.

Bătrâna de 61 de ani a fost lovită pentru că gătea sarmale, iar fiica acesteia, în vârstă de 41 de ani, dorea să mănânce supă. Ambele femei au ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

Polițiștii de la Secția 25 au reușit să le scoată pe cele două din apartament, înaintea de sosirea pompierilor. Ei au fost alertați în jurul orei 09:15, prin apel la 112.

O femeie din București și-a bătut mama și a dat foc la casă. Motivul este incredibil

Scandalul dintre cele două femei a debutat de la primele ore ale dimineții și a escaladat violent. Fiica bătrânei a lovit-o pe aceasta cu un obiect contondent, iar apoi a început să dea foc mai multor obiecte din apartament.

ADVERTISEMENT

Echipele de salvatori au ajuns la fața locului cu repeziciune. Oamenii legii au reușit să le salveze pe cele două și să stingă incendiul. Aceștia au demarat o anchetă.

„Astăzi, în jurul orei 09:15, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 25 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie de 44 de ani și-ar fi agresat mama de 61 de ani, iar ulterior a incendiat mai multe obiecte din apartament. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul subunității de poliție, care au reușit, până la sosirea pompierilor au reușit să le scoată pe femei din apartament și să lichideze parte din focare, se arată într-un comunicat de presă al Poliției”, se arată într-un comunicat al oamenilor legii, transmite Gândul.

ADVERTISEMENT

 „Echipele de pompieri se află în continuare la fața locului. Au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere calificată prin incendiere,” au adăugat.

Ambele femei au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale. Scandalurile din apartamentul celor două cu au reprezentat o noutate pentru polițiști.

ADVERTISEMENT

Vecinii femeilor au explicat că certurile sunt dese, iar plângerile la adresa lor au fost nenumărate. Locatarii au povestit că le este frică să locuiască în același bloc, transmite Antena 3.

ADVERTISEMENT