News

O femeie din Constanța a fugit din spital cu copilul său de 2 luni. Amândoi sunt infectați cu Covid-19

24.10.2020 | 21:31
O femeie din Constanta a fugit din spital cu copilul sau de 2 luni Amandoi sunt infectati cu Covid19
ADVERTISEMENT

O femeie din Constanța a fugit din spital, împreună cu fiul său în vârstă de 2 luni, amandoi fiind infectați cu SARS-CoV-2.

Femeia în vârstă de 32 de ani a decis să plece din spital deși era infectată cu noul coronavirus, imediat după ce a primit confirmarea că are Covid-19.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, femeia a părăsit spitalul sâmbătă, 24 octombrie.

O femeie din Constanța a plecat din spital alături de copilul de 2 luni

Aceasta a fost identificată în timp record și a fost escortată înapoi la spital, alături de copilul în vârstă de 2 luni.

ADVERTISEMENT

„În scurt timp, poliţiştii au identificat-o pe aceasta, împreună cu minorul, fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa”, este precizat în comunicatul IPJ Constanţa.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

ADVERTISEMENT

Este al doilea caz care le dă bătăi de cap polițiștilor constănțeni în ultima săptămână. În 17 octombrie oamenii legii au amendat administratorul unui local din Constanța, cu 10.000 de lei, pentru că organizase un parastas cu 30 de persoane.

„Astăzi, 17 octombrie, în jurul orei 12,00, o patrulă mixtă, formată dintr-un poliţist din cadrul Secţiei 1 Constanţa şi jandarm al G.M.J. Tomis Constanţa, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un restaurant din municipiul Constanţa, ar avea loc un eveniment privat cu participarea mai multor persoane, care nu ar fi respectat prevederile legale referitoare la unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, a transmis IPJ Constanţa, conform Gândul.

ADVERTISEMENT

Prin participarea celor 30 de persoane s-au încălcat mai multe prevederi ale HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care se interzice organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive).

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: