O femeie din Constanța și-a dat foc după ce s-a închis în baie. Bărbatul femeii a fost și el cuprins de flăcări

Flaviu Popa   
în HotNews
23/08/2020, 22:31
O femeie din Constanța și-a dat foc după ce s-a închis în baie. Bărbatul femeii a fost și el cuprins de flăcări
O femeie din Constanța și-a dat foc

O femeie din Constanța și-a dat foc după ce s-a stropit cu spirt în baia din apartamentul unde locuia.

Femeia în vârstă de 52 de ani din comuna Valu lu Traian, județul Constanța, s-a autoincendiat duminică, 23 august, după ce s-a închis în baie.

Femeia a ajuns la spital cu arsuri de peste 80% din suprafața corpului, medicii fiind rezervați referitor la șansele de supraviețuire.

O femeie din Constanța și-a dat foc în baia locuinței unde locuia

Conform IPJ Constanța, polițiștii au fost sunați și informați că o femeie s-a autoincendiat în locuința sa din comuna Valu lui Traian.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat-o pe femeia în cauză, de 52 de ani, care, din motive personale, s-ar fi închis în baie și s-ar fi stropit cu spirt, după care s-ar fi autoincendiat”, a transmis Poliția Constanța.

Femeia a fost transportată la spital cu arsuri pe aproximativ de 80% din suprafața corpului. Soțul femeii a suferit la rândul său arsuri după ce a încercat să își salveze soția și a fost transportat la spital.

Bărbatul a fost stabilizat, însă medicii nu știu dacă vor putea să o salveze pe femeie. Anchetatorii vor încerca să afle care sunt motivele care au dus-o pe femeie spre gestul disperat, însă momentan nu se cunosc detalii referitoare la incident.

Știre în curs de actualizare

Închide ×