News

O femeie din Drumul Taberei, lovită cu bestialitate de un vecin, după un scandal în parcare: ”Dacă eram mai firavă, îmi rupea maxilarul”

O femeie de 34 de ani a fost lovită cu bestialitate de un vecin, pentru un loc de parcare, în București. Agresorul s-a ales cu o plângere penală.
08.11.2022 | 14:03
O femeie din Drumul Taberei lovita cu bestialitate de un vecin dupa un scandal in parcare Daca eram mai firava imi rupea maxilarul
O femeie din București a fost bătută de un vecin la intrarea în bloc / Colaj foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Scene incredibile în cartierul Drumul Taberei, acolo unde un bărbat a lovit o tânără cu pumnul, după o dispută care a avut loc în parcarea blocului. În imagini se vede cum femeia se prăbușește pe asfalt, după ce este lovită în zona bărbiei.

Victimă: ”S-a întors și m-a lovit direct”

Femeia de 34 de ani a depus o plângere penală împotriva agresorului și spune că va încerca să-și găsească dreptatea în instanță.

ADVERTISEMENT

”Am venit de la cumpărături și am vrut să-mi parchez mașina pe locul meu plătit. Omul ăsta voia să parcheze pe mijloc, unde practic nu sunt locuri. Eu am crezut că vrea să iasă prin acel spațiu de pe mijloc.

M-am dus în față, l-am așteptat, apoi am dat puțin cu spatele. El m-a claxonat foarte nervos. Când m-am dat jos din mașină, mi-am luat cumpărăturile, el a început să mă jignească foarte tare.

ADVERTISEMENT

Eu nu i-am spus decât că ”ce fel de bărbat ești, să vorbești așa cu o femeie”. Moment în care s-a întors și m-a lovit direct. N-am avut timp de reacție și nici nu m-am așteptat să facă așa ceva, pentru că nu se întâmplase ceva atât de grav”, a povestit Sanda D, pentru FANATIK.

Bărbatul, eliberat după 20 de minute

Femeia spune că nu-l cunoștea pe proprietarul mașinii, însă mai văzuse automobilul parcat în locul respectiv. Ulterior, după ce a chemat poliția, a aflat că acesta locuia în același bloc cu ea, doar că la altă scară.

ADVERTISEMENT

Bucureșteanca ne-a mai povestit că agresorul a fost luat la secția de poliție, unde a fost eliberat după aproximativ 20 de minute. După câteva zile, acesta i-a ieșit în cale și i-a transmis că nu o să pățească nimic pentru că nu există probe împotriva lui.

Poliția, dezinteresată de imaginile de pe camerele de supraveghere

Probe existau, pentru că incidentul fusese surprins de camerele de supraveghere de la intrarea în bloc. Doar că poliția nu a părut prea interesată de imaginile respective. După două săptămâni, acestea nu fuseseră ridicate.

ADVERTISEMENT

”Nu știu dacă imaginile au ajuns la poliție. Eu am fost de nenumărate ori la ei, dar nu mi-au dat nicio informație. Trecuseră vreo 15 zile și nu venise nimeni să ia imaginile. Doamna de la administrație a lăsat-o și pe soția agresorului să se uite la imagini, deși încă nu venise poliția”, a mai declarat femeia pentru FANATIK.

Avocat Cuculis: ”S-a depus plângere pentru loviri și alte violențe”

În cele din urmă, victima și-a scos un certificat medico legal și a făcut plângere împotriva agresorului. Ea speră ca acesta să fie tras la răspundere.

”Cumva, trebuie să se facă dreptate. O să merg pe calea justiției și dacă se poate, să facă pușcărie, pentru că mie mi-a pus viața în pericol. M-a lăsat acolo, jos și a plecat. A dat cu toată puterea, dacă eram puțin mai firavă, îmi rupea maxilarul. Puteam să cad cu capul de gard sau de bordură, să rămân acolo”, a mai declarat Sanda D. pentru FANATIK.

”Parcarea in București te poate costa…un pumn în gura. În acest dosar, s-a depus deja plângere penală pentru loviri și alte violențe”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

ADVERTISEMENT