News

O femeie din Galați a jefuit mai mulți bătrâni. Ce metoda inedită a folosit pentru a păcăli oamenii

29.03.2021 | 20:18
O femeie din Galati a jefuit mai multi batrani Ce metoda inedita a folosit pentru a pacali oamenii
O femeie din Galați a jefuit mai mulți bătrâni. Ce metoda inedită a folosit pentru a păcăli oamenii. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O femeie din Galați a jefuit mai mulți bătrâni folosind de fiecare dată aceeași metodă. După ce a păcălit mai multe persoane, infractoarea a fost în cele din urmă prinsă de poliție.

Gabriela Șerban a mai avut probleme cu justiția în trecut. A fost condamnată de 13 ori până acum.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au fost surprinși de planul pe care l-a folosit femeia de această dată. În prezent, ea este cercetată în două dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, conform Cancan.ro.

O femeie din Galați a jefuit mai mulți bătrâni. Ce metodă a folosit

Conform polițiștilor de la Secției 2, infractoarea a mers acasă la un bărbat de 81 de ani și i-a spus că este reprezentantă a supermarketului Penny și că donează produse de curățenie persoanelor în vârstă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, femeia din Galați i-a cerut bătrânului să completeze câteva formulare. Când acesta nu a fost atent, Gabriela i-a furat o sumă importantă de bani din casă, relatează replicaonline.ro.

A furat 18.100 de lei de la un bătrân

La trei zile de la acest jaf, femeia din Galați a mai încercat să jefuiască o victimă folosind aceeași metodă. Ea a spus că are cadouri pentru clienții fideli. A intrat în casă, i-a distras atenția proprietarului și a reușit să fure suma 2.500 de lei.

ADVERTISEMENT

În urma cercetărilor făcute, Gabriela Șerban a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Femeia din Galați a mai fost arestată. În 2013 folosea metoda ”Mazăre”

În 2013, Gabriela Şerban și alte 2 femei erau prinse de oamenii legii, după ce făcuseră mai multe victime, în Brăila, dar şi în alte judeţe.

ADVERTISEMENT

Acestea se prezentau la locuinţele bătrânilor cu ecusoane pe care scria “Delegat PSD” și spuneau că au ajutoare de la fostul primar primar al Constanței, Radu Mazăre.

ADVERTISEMENT