News

O femeie din Giurgiu a murit în chinuri, sfâșiată de doi câini de luptă

02.09.2020 | 20:16
O femeie din Giurgiu a murit in chinuri sfasiata de doi caini de lupta
O femeie din Giurgiu a murit în chinuri, sfâșiată de doi câini de luptă. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O nouă tragedie s-a petrecut în Giurgiu, unde o femeie a fost ucisă brutal de doi câini din rasa Amstaff.  Incidentul înfiorător a avut loc în propria curte a victimei în vârstă de 77 de ani.

Proprietarul câinilor este chiar fiul femeii. Conform legii, câinii trebuiau să fie înregistrați la poliție, dar fiul victimei susține că el nu știa acest lucru.

ADVERTISEMENT

Rasa Amstaff este printre cele mai periculoase din lume, astfel că femeia n-a avut nicio șansă să scape din colții animalelor. Ea a fost mușcată de 10 ori.

Femeie ucisă de câinii fiului ei. Au mușcat-o de 10 ori

În momentul accidentului, în curte se mai afla o persoană. Aceasta a fost la rândul ei atacată de câinii agresivi. A fost rănită, dar a reușit să sune la 112. Din păcate doar o persoană din cele două atacate a supraviețuit. Femeia de 77 de ani a decedat din cauza rănilor masive provocate de câinii fiului ei.

ADVERTISEMENT

Conform poliției, animalele fac parte din rasa Amstaff, o rasă extrem de periculoasă, caracterizată prin agresivitate și putere. Rasa Amstaff a fost creată inițial pentru a participa la lupte ilegale cu alți câini. Este un animal care are nevoie de un dresaj corespunzător.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat din comuna Prundu, deţinea în curtea locuinţei, 2 câini, rasa Amstaff, care în jurul orelor 13.00, au atacat-o pe mama acestuia, o femeie în vârstă de 77 de ani, pe timpul desfăşurării activităţilor de îngrijire a acestora, iar leziunile produse au condus la decesul acesteia”, au afirmat poliţiştii din Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Specialiștii spun că un Amstaff are nevoie de un stăpân cu atitudine de lider. În caz contrar, va incerca să își domine stăpânul.

Recent, în județul Vâlcea o fetiță de cinci ani a fost sfâșiată de un câine. Episodul șocant s-a produs pe strada unde locuiește fata. Ea ieșise la joacă și se plimba cu bicicleta, când căinele vecinilor a evadat din curte și a atacat-o fulgerător. Ceilalți oameni au privit îngroziți.

ADVERTISEMENT

Fata a fost transportată mai întâi la Spitalul din Râmnicu Vâlcea. Doctorii au decis apoi să o trimită la un spital din București.

ADVERTISEMENT