News

O femeie din Iași, înjunghiată de iubitul ei recidivist. Bărbatul, internat la Socola

O femeie din Iași a fost înjunghiată de iubitul ei recidivist. Bărbatul de 34 de ani a fost internat la Socola.
23.07.2021 | 15:18
O femeie din Iasi injunghiata de iubitul ei recidivist Barbatul internat la Socola
O femeie din Iași, înjunghiată de iubitul ei recidivist. Bărbatul, internat la Socola. Sursa foto: promotor.ro
ADVERTISEMENT

O femeie din Iași a fost înjunghiată de iubotul ei recidivist. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola pentru a se stabili dacă avea discernământ atunci când a comis fapta.

Femeia înjunghiată de bărbat a fost dusă la spital și se află în stare gravă, potrivit ziare.com. Incidentul a avut loc joi seară și a pornit din cauza unui conflict.

ADVERTISEMENT

O femeie din Iași, înjunghiată de iubitul ei recidivist. Bărbatul, internat la Socola

O femeie din Iași a fost înjunghiată de iubitul ei recidivist. Bărbatul a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola pentru a se stabili dacă avea discernământ atunci când a comis această faptă.

Femeia, în vârstă de 39 de ani, a fost internată în stare gravă la spital. Cei doi au avut un conflict în timp ce se aflau în mașină. Acesta i-ar fi aplicat partenerei mai multe lovituri de cuțit.

ADVERTISEMENT

„I-a aplicat acesteia mai multe lovituri de cuţit în zona abdominală, toracică şi a gâtului”, se arată într-un comunicat al IPJ.

Incidentul a avut loc pe raza comunei ieșene Rediu. După ce a înjunghiat-o pe femeie, bărbatul a abandonat-o și a fugit. Iubita agresorului are multiple leziuni în urma loviturilor de cuțit.

ADVERTISEMENT

Aflată în stare gravă, femeia a fost transportată cu ambulanța la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași. Aceasta a suferit o plagă înjunghiată abdominală, şoc hemoragic și mai multe plăgi infiltrate multiple.

De asemenea, femeia a mai suferit şi o plagă submandibulară dreaptă. Agresorul s-ar fi deplasat, ulterior, la un schit din județul Botoșani.

ADVERTISEMENT

În noaptea de joi spre vineri, acesta ar fi revenit cu o maşină condusă de altcineva, în judeţul Iaşi. A fost prins de oamenii legii în localitatea Popricani , situată la doar câțiva kilometri de locul în care a avut loc incidentul.

Bărbatul a fost internat la Socola, fiind cunoscut cu antecedente psihiatrice, în vederea expertizării și pentru a se stabili dacă avea discernământ atunci când și-a înjunghiat prietena.

Agresorul a fost implicat într-un alt incident anul trecut. Acesta a fost urmărit de oamenii legii pe străzile din Iași, după ce a refuzat să se legitimeze.

La acel moment s-au tras mai multe focuri de armă pentru prinderea lui. Ulterior, acesta a primit o condamnare de doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare.

ADVERTISEMENT
Tags: