News

O femeie din Maramureș și-a ucis copilul de 9 ani, după care a încercat să se sinucidă

29.05.2020 | 17:06
O femeie din Maramures sia ucis copilul de 9 ani dupa care a incercat sa se sinucida
ADVERTISEMENT

Crimă înfiorătoare în județul Maramureș, unde o femeie și-a ucis fiul de 9 ani, după care a încercat să se sinucidă.

O femeie din Maramureș și-a ucis copilul de 9 ani, după care a încercat să se sinucidă

Femeia și-a sufocat copilul în vârstă de 9 ani, gest care i-a șocat pe anchetatori. Cel care a sunat la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor a fost fratele victimei, un băiat în vârstă de 4 ani.

ADVERTISEMENT

Micuțul le-a transmis oamenilor legii că mama sa încearcă să-i omoare fratele, astfel că la fața locului s-au deplasat imediat echipajele medicale însoțite de polițiști.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, copilul de 9  ani nu a mai putut fi salvat. Mama copilului, o fostă profesoară din localitatea Bozânta Mică, a fost transportată la Spitalul de Urgență din Baia Mare, după ce a încercat să se sinucidă.

ADVERTISEMENT

Femeia este supravegheată la spital, iar în momentul în care își va reveni va fi audiată. Procurorii au deschis un dosar penal pe numele femeii, pentru săvârșirea infracțiunii de omor, conform Antena 3.

Vecinii familiei nu își pot explica gestul femeii, în condițiile în care femeia era divorțată de mai mulți ani și locuia într-o casă din Bozânta Mică, comuna Recea, fără a provoca probleme.

ADVERTISEMENT

Actualmm.ro susține că femeia ar fi lucrat ca educatoare într-o grădiniță din sat. Copilul de 9 ani ar fi fost sufocat în somn, însă motivul este necunoscut anchetatorilor. Se pare că femeia ar fi fost deprimată după divorț și ar fi încercat să se sinucidă înghițind clor.

“Astăzi, in jurul orei 08:30, polițiștii au fost sesizați prin apel la SNUAU 112 cu privire la decesul unui copil de 9 ani din Bozânta Mică. S-a constituit echipa complexă de cercetare, condusă de un procuror si s-a efectuat cercetarea la fata locului.

ADVERTISEMENT

Corpul a fost transportat la morga spitalului din Baia Mare in vederea efectuării necropsiei. Cazul a fost preluat de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

ADVERTISEMENT