News

O femeie din Statele Unite și-a ucis iubitul ca să se căsătorească cu propriul ei tată

Un american și cele două fiice ale sale l-au asasinat pe iubitul uneia dintre ele, deoarece era considerat un obstacol în calea legăturii incestuoase pe care o avea cu respectiva fiică.
06.06.2021 | 14:02
O femeie din Statele Unite sia ucis iubitul ca sa se casatoreasca cu propriul ei tata
ADVERTISEMENT

Bărbatul ieșise din închisoare recent și se reîntâlnise cu cele două fiice ale sale după multă vreme. În scurtă vreme, legătura cu una dintre ele a devenit amoroasă, deși aceasta avea un iubit, scrie mirror.co.uk.

Larry McClure (55 de ani) ieșise din închisoare în februarie 2019, după ce executase o pedeapsă de 17 ani, ca urmare a agresării sexuale a unui minor. Pe fiicele sale, Anna Choudhary (32 de ani) și Amanda McClure (31 de ani) le invitase să-l viziteze în West Virginia, iar Amanda venise împreună cu iubitul ei, John McGuire (38 de ani).

ADVERTISEMENT

În cele zece zile cât a durat vizita lor, între tată și Amanda, fiica cea mică, s-a înfiripat o relație romantică, iar iubitul acesteia începuse să fie considerat o problemă. Pe de altă parte, Amanda voia să încaseze în continuare ajutorul social al iubitului ei.

Ucis de Sf. Valentin de către iubită

Pe 14 februarie, John McGuire ieșise să facă cumpărături pentru o cină de Valentine’s Day. Când s-a întors acasă, cele două femei și tatăl lor l-au legat și l-a torturat timp de două zile,  lovindu-l în cap cu sticla de vin cu care venise și injectându-i metamfetamină. La final, Amanda i-a pus o pungă de plastic pe cap, Anna l-a strangulat, în timp ce tatăl femeilor îl ținea imobilizat.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cadavrul a fost îngropat în curte. După câteva zile, din cauza drogurilor consumate, cei trei au trecut printr-un acces de paranoia fiind convinși că John nu murise. Ca să fie siguri, l-au dezgropat, au dezmembrat corpul pe care l-au reînhumat apoi.

După crimă Larry McLure s-a căsătorit cu fiica sa în Virginia, folosind documente falsificate, și aapoi s-a mutat cu noua sa soție în Kentucky. Poliția nu a fost informată despre mutare, deși bărbatul era eliberat condiționat și trebuia să mențină constant legătura cu oamenii legii, astfel că în septembrie 2019 a fost arestat.

ADVERTISEMENT

Convins că este o chestiune de timp până când oamenii legii vor descoperi cadavrul, mai ales că familia victimei alertase poliția, asasinul a mărturisit crima de bunăvoie. Și fiicele sale au recunoscut asasinatul, dar în timpul procesului cei trei au început să dea vina unii pe alții. „Soția” Amanda l-a învinuit pe tatăl ei că a manipulat-o și a determinat-o să participe la crimă, în timp ce fiica cealaltă, Anna, a spus că sora și tatăl său au amenințat-o că îi vor face rău copiilor ei dacă nu va fi complice la crimă.

Larry McClure a fost condamnat la închisoare pe viață, fără posibilitatea eliberării condiționate, iar fiicele sale au fost condamnate la 40 de ani de închisoare fiecare.

ADVERTISEMENT
Tags: