ADVERTISEMENT
News

O femeie din Statele Unite și-a ucis iubitul ca să se căsătorească cu propriul ei tată

Un american și cele două fiice ale sale l-au asasinat pe iubitul uneia dintre ele, deoarece era considerat un obstacol în calea legăturii incestuoase pe care o avea cu respectiva fiică.
Autor: Adrian Ilie | 06.06.2021 | 14:02
O femeie din Statele Unite și-a ucis iubitul ca să se căsătorească cu propriul ei tată
Amanda McClure și-a ucis iubitul ca să fie împreună cu tatăl ei/ Foto: McDowell County Jail

Bărbatul ieșise din închisoare recent și se reîntâlnise cu cele două fiice ale sale după multă vreme. În scurtă vreme, legătura cu una dintre ele a devenit amoroasă, deși aceasta avea un iubit, scrie mirror.co.uk.

ADVERTISEMENT

Larry McClure (55 de ani) ieșise din închisoare în februarie 2019, după ce executase o pedeapsă de 17 ani, ca urmare a agresării sexuale a unui minor. Pe fiicele sale, Anna Choudhary (32 de ani) și Amanda McClure (31 de ani) le invitase să-l viziteze în West Virginia, iar Amanda venise împreună cu iubitul ei, John McGuire (38 de ani).

În cele zece zile cât a durat vizita lor, între tată și Amanda, fiica cea mică, s-a înfiripat o relație romantică, iar iubitul acesteia începuse să fie considerat o problemă. Pe de altă parte, Amanda voia să încaseze în continuare ajutorul social al iubitului ei.

Ucis de Sf. Valentin de către iubită

Pe 14 februarie, John McGuire ieșise să facă cumpărături pentru o cină de Valentine’s Day. Când s-a întors acasă, cele două femei și tatăl lor l-au legat și l-a torturat timp de două zile,  lovindu-l în cap cu sticla de vin cu care venise și injectându-i metamfetamină. La final, Amanda i-a pus o pungă de plastic pe cap, Anna l-a strangulat, în timp ce tatăl femeilor îl ținea imobilizat.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cadavrul a fost îngropat în curte. După câteva zile, din cauza drogurilor consumate, cei trei au trecut printr-un acces de paranoia fiind convinși că John nu murise. Ca să fie siguri, l-au dezgropat, au dezmembrat corpul pe care l-au reînhumat apoi.

După crimă Larry McLure s-a căsătorit cu fiica sa în Virginia, folosind documente falsificate, și aapoi s-a mutat cu noua sa soție în Kentucky. Poliția nu a fost informată despre mutare, deși bărbatul era eliberat condiționat și trebuia să mențină constant legătura cu oamenii legii, astfel că în septembrie 2019 a fost arestat.

Convins că este o chestiune de timp până când oamenii legii vor descoperi cadavrul, mai ales că familia victimei alertase poliția, asasinul a mărturisit crima de bunăvoie. Și fiicele sale au recunoscut asasinatul, dar în timpul procesului cei trei au început să dea vina unii pe alții. „Soția” Amanda l-a învinuit pe tatăl ei că a manipulat-o și a determinat-o să participe la crimă, în timp ce fiica cealaltă, Anna, a spus că sora și tatăl său au amenințat-o că îi vor face rău copiilor ei dacă nu va fi complice la crimă.

ADVERTISEMENT

Larry McClure a fost condamnat la închisoare pe viață, fără posibilitatea eliberării condiționate, iar fiicele sale au fost condamnate la 40 de ani de închisoare fiecare.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT