News

O femeie din Timișoara a scăpat ca prin minune după ce s-a aruncat de la etajul 10. Biletul lăsat de aceasta

Caz extrem de grav la Timișoara, acolo unde o femeie a scăpat ca prin minune după ce s-a aruncat de la etajul 10. Victima a lăsat un bilet de adio.
07.06.2023 | 15:41
O femeie din Timisoara a scapat ca prin minune dupa ce sa aruncat de la etajul 10 Biletul lasat de aceasta
Gest extrem făcut de o femeie din Timișoara: s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc. A ajuns în stare gravă la spital. Sursa foto: ziuadevest.ro
ADVERTISEMENT

Gest extrem comis de o femeie din Timișoara. Aceasta s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuințe. Din fericire, aceasta a scăpat cu viață, însă este în stare extrem de gravă.

Gest extrem făcut de o femeie din Timișoara: s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc. A ajuns în stare gravă la spital

S-a dat alarma, miercuri, în prima parte a zilei, pe o stradă din Timișoara. O femeie în vârstă de 53 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Calea Sagului. Aceasta a fost transportată la spital, iar polițiștii investighează împrejurările.

ADVERTISEMENT

Cei care au sunat la 112 au fost vecinii victimei. Imediat, la locul incidentului au intervenit medicii și polițiștii. În stare foarte gravă, femeia a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Județean Timișoara.

La unitatea medicală, aceasta a fost internata direct pe Secția de neurochirurgie, întrucât ar avea capul zdrobit, notează publicația locală Opinia Timișoarei. Toate datele de până acum spun că totul a fost premeditat. Se pare că timișoreanca ar fi încercat sa își ia zilele. S-a descoperit că ea a lăsat în urmă un bilet de adio.

ADVERTISEMENT

La data de 7 iunie 2023, în jurul orei 11:52, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe acoperișul de la intrarea în scara unui bloc, situat pe Calea Șagului din municipiul Timișoara, s-ar afla o femeie căzută.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, din primele informații rezultând faptul că o femeie în vârstă de 53 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 10 al blocului.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului”, transmit pentru cei de la IPJ Timiș.

Un bărbat a murit, la Iași, după ce s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului de Pneumoftiziologie

Un alt caz grav, încheiat cu un deces, s-a semnalat la Iași. Un pacient, în vârstă de 70 de ani, care suferea de cancer în stadiu terminal, s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi.

ADVERTISEMENT

Managerul unității, Radu Crişan Dabija, a declarat presei locale că bărbatul a fost internat în cursul nopţii de marţi spre miercuri.”Pacientul suferea de cancer pulmonar în stadiu terminal. Avea multiple metastaze şi traheostomă paliativă.

Deşi pe fondul problemelor de sănătate pacientul comunica cu foarte multă dificultate, el a fost preluat de echipa de gardă care a instituit imediat tratament de urgenţă hemostatic şi simptomatic. Din păcate, din considerente personale care nu au fost comunicate echipei medicale şi nici colegului de salon sau familiei, pacientul a recurs la un gest extrem“, a explicat dr Dabija, pentru Ziarul de Iași.

ADVERTISEMENT