News

O femeie din Turcia, gest disperat după ce apartamentul a luat foc. Cum și-a salvat cei 4 copii. Video

25.02.2021 | 14:26
O femeie din Turcia gest disperat dupa ce apartamentul a luat foc Cum sia salvat cei 4 copii Video
ADVERTISEMENT

O femeie din Istanbul și-a salvat copiii dintr-un incendiu după ce i-a aruncat pe geam, micuții fiind salvați de vecinii înarmați cu o pătură.

După ce și-a văzut copiii salvați, femeia a sărit la rândul său pe geam și a fost salvată de vecini, înainte ca pompierii să sosească la fața locului.

ADVERTISEMENT

După ce au venit pompierii focul a fost stins care izbucnise în cartierul Esenler, din partea europeană a orașului Istanbul.

O femeie și-a aruncat copiii pe geam la un incendiu din Turcia

Copiii au fost aruncați de la etajul trei și acum toți se află în afara oricărui pericol. Unul dintre martorii la incendiu a povestit cele petrecute.

ADVERTISEMENT

CLICK AICI PENTRU A VEDEA VIDEO CU INCENDIUL

„Înainte a început să iasă foc negru, după care cei mici au început să urle la geamuri. Atunci am deschis păturile și am prins patru copii care au fost aruncați de la geam”, a explicat vecinul femeii.

Situația seamănă izbitor de mult cu un incendiu din Constanța, izbucnit în 16 februarie. În acel moment o femeie a sărit în gol de la etajul 6 și a murit pentru că pompierii nu aveau saltea gonflabilă.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că timpul de deplasare e în jur de 10 minute. Dacă luăm în calcul că au ajuns la 9:40, înseamnă că în jur de 9:30 au plecat. Avem un decalaj de peste 10 minute din momentul anunţării…Asta este, din păcate, am constatat acest lucru”, s-au scuzat pompierii.

Cu toate acestea, în Turcia toți oamenii au fost salvați de vecini, până să vină pompierii, cu mai multe pături. Desigur, nimeni nu poate știi dacă femeia ar putut fi salvată cu o simplă pătură atunci când a sărit de la etajul 6, cert e că nimeni nu s-a gândit la această variantă.

ADVERTISEMENT