News

O femeie din Vâlcea, bătută cu parul de doi dintre copii. Fiica mai mare filmează, tatăl se amuză copios. Video şocant!

05.02.2021 | 15:35
O femeie din Valcea batuta cu parul de doi dintre copii Fiica mai mare filmeaza tatal se amuza copios Video socant
ADVERTISEMENT

O filmare cu o mamă bătută cu parul de cei doi copii ai săi a șocat opinia publică din România.

În imaginile surprinse și postate pe rețelele sociale se vede cum femeia e lovită în cap cu parul și începe să plângă, în timp ce concubinul ei se amuză copios.

ADVERTISEMENT

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor vrânceni, care s-au autosesizat după ce femeia în vârstă de 41 de ani din localitatea Jitia a fost bătută de copiii în vârstă de 8 și 11 ani.

O femeie din Vâlcea a fost bătută cu violență de copii cu parul

Cel care a instigat la violență a fost concubinul femeii, aflat în stare de ebrietate, motiv pentru care a fost reținut pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

La data de 28 ianuarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara zilei de 26 ianuarie, o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Jitia, ar fi fost lovită de către concubinul său, un bărbat de 50 de ani”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului alături de lucrători din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, iar din cercetările preliminare a reieșit faptul că bărbatul aflat în stare de ebrietate și-a pus copiii să o bată pe femeie cu parul.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea șocantă a fost filmată cu telefonul mobil de fiica cea mai mare a cuplului. Victima a fost lovită și cu nuiaua, dar și cu alte obiecte de vestimentație. În urma investigațiilor cei trei copii și mama acestora au fost internați într-un centru maternal.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

ADVERTISEMENT
Tags: