Life

O femeie i-a șocat pe medici! A ajuns la spital după ce a înghițit peste 50 de baterii. De ce a făcut asta

O femeie a ajuns în stare gravă la spital după ce a ingerat peste 50 de baterii. Care a fost motivul invocat de aceasta.
23.09.2022 | 22:14
O femeie ia socat pe medici A ajuns la spital dupa ce a inghitit peste 50 de baterii De ce a facut asta
O femeie, în stare gravă la spital după ce a ingerat peste 50 de baterii. Motivul acesteia. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

O doamnă în vârstă de 66 de ani i-a şocat pe medici! A ajuns la spital după ce a înghiţit peste 50 de baterii de tip AA și AAA. Acestea au fost descoperite în intestin și în stomac, unde fiind eliminate pe cale naturală.

O femeie, în stare gravă la spital după ce a ingerat peste 50 de baterii. Motivul acesteia

O femeie originară din Irlanda i-a uimit pe doctorii care au tratat-o după ce a înghițit peste 50 de baterii. Gestul acesteia a fost un act de autovătămătare deliberată, cadrele medicale raportând că aceasta a fost tratată la Spitalul Universitar St. Vincent din Dublin.

ADVERTISEMENT

Inițial, cadrele medicale au declarat că doamna de 66 de ani a ingerat un „număr necunoscut” de baterii cilindrice, radiografia arătând obiectele străine din corpul său.

Din fericire, niciunul nu i-a obstrucționat tractul gastro-intestinal și nicio baterie nu a prezentat semne că ar fi deteriorată. În plus, 5 dintre acestea au fost eliminate pe cale naturală la o săptămână de când au fost înghițite.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă doctorii irlandezi au supus-o pe femeie unei intervenții chirurgicale pentru că multe dintre obiectele străine, 4 la număr, rămăseseră blocate în colan, dar și pentru că pacienta avea dureri abdominale.

Potrivit echipei medicale, din cauza greutății bateriilor stomacul s-a întins foarte mult și a ajuns să atârne deasupra osului pubian. Echipa din spital a făcut o gaură mică în stomac de unde a scos 46 de baterii.

ADVERTISEMENT

Cele 4 baterii înțepenite în colon au fost eliminate prin anus, ceea ce înseamnă că numărul total de obiecte înghițite de femeie se ridică la 55.

Declarațiile medicilor de la spitalul din Irlanda

„Din câte știm acest caz reprezintă cel mai mare număr raportat de baterii ingerate. Actul putea provoca probleme grave, inclusiv leziuni ale mucoasei, perforații și obstrucții.

ADVERTISEMENT

Ingerarea deliberată a mai multor baterii AA ca formă de autovătămare deliberată este o prezentare neobișnuită”, au spus doctorii pentru publicația Live Science.

ADVERTISEMENT
Tags: