ADVERTISEMENT
News

O femeie, în comă de o lună, după ce a născut la Maternitatea Giulești. Medic: ”Habar nu am ce s-a întâmplat”

Autor: Adrian Baciu | 24.06.2020 | 16:00
O femeie, în comă de o lună, după ce a născut la Maternitatea Giulești. Medic: ”Habar nu am ce s-a întâmplat”
O femeie, în comă de o lună, după ce a născut la Maternitatea Giulești. Medic: ”Habar nu am ce s-a întâmplat”. Foto: hepta.ro

O femeie se află în comă de o lună, după ce a născut prin cezariană la Maternitatea Giulești din Capitală.

ADVERTISEMENT

Cazul ciudat al pacientei este unul care nu poate fi explicat nici măcar de medicii de la unitate, cei care nu știu cum s-a ajuns în această situație.

Soțul acesteia este disperat, întrucât în toată această perioadă nu a avut posibilitatea să-și vadă soția din cauza restricțiilor legate de pandemia de Covid-19.

ADVERTISEMENT

O femeie a intrat în comă de o lună, după ce a născut la Maternitatea Giulești. Medicii nu au reacție

În urmă cu mai bine de o lună de zile, o femeie în vârstă de 35 de ani a intrat subit în comă după ce a născut cel de-al treilea copil. Deși au trecut mai bine de 30 de zile de atunci, medicii nu pot explica acest caz.

Coșmarul tinerei a început pe 19 mai, atunci când a ajuns la Maternitatea Giulești din Capitală pentru a da naștere celui de-al treilea copil.

ADVERTISEMENT

Elena Iliescu a fost supusă atunci unei operații de cezariană, în timpul căreia a pierdut mult sânge și a făcut stop cardio-respirator. Medicii au făcut manevre de resuscitare timp de 45 de minute, dar femeia a revenit la viață și a intrat în comă, scrie Libertatea.

Soțul Elenei, Adrian, trăiește un calvar de atunci. Bărbatul acuză faptul că nu este lăsat să își vadă soția, cei de la unitatea medicală invocând faptul că în spital nu se poate intra, din cauza riscului de infectare cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Pentru Adrian, singura veste bună în toată această dramă fără final este că fetița nou-născută este bine, dar a rămas singură în Maternitatea Giulești.

”Am fost sunat abia a doua zi, după-masă, să mi se spună că am o fetiță sănătoasă și că e o problemă cu soția. Era în comă. Am întrebat de ce?”, a declarat bărbatul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Ce spun medicii despre acest caz

Soțul femeii susține că niciun cadru medical de la unitatea din Capitală nu i-a spus ce s-a întâmplat în timpul unei operații care ar fi trebuit să decurgă normal, mai ales că femeia nu era la prima naștere.

Marcel Ovidiu Moisa, managerul Maternității Giulești, a avut o reacție pe acest subiect și spune că nici el și nici medicul care a efectuat operația de cezariană nu știu ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

”Dacă eu aș ști ce s-a întâmplat, nu aș fi aici. Habar nu am ce s-a întâmplat. Ar putea să fie orice credeți dumneavoastră. Da, am vorbit cu medicul care a avut-o în grijă. Dar credeți că medicul care a fost acolo știe? Nu știe! Suntem oameni, nu roboți”, a declarat dr. Moisa.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!